EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

12-10-2017 | NMM: Nog veel meer in de herfstvakantie...

 

b748207a-a8a9-460f-a650-d29537046bbd.png

    12 Oct 2017

 

Gek op nieuwe technologie?

Dan moet je komend weekend even langs komen op 'Science for Humanity' want hier ontdek je de allerlaatste ontwikkelingen uit de wereld van hi-tech. Evenement is zonder meerprijs te bezoeken. Bekijk hieronder een voorproefje van wat er allemaal te zien en doen is!

Vloggers en verslaggevers gezocht!
Tijdens Science for Humanity laten we jou graag aan het woord in het SfH-journaal. Wat vind jij interessant, leuk, of waarom denk jij dat techniek de toekomst heeft? In het museum vind je op meerdere plekken instructies voor het maken van een vlog. Doe je mee?

LEES MEER

 

Mens aangedreven onderzeeër

Studenten van de TU Delft en VU Amsterdam ontwikkelden een mens aangedreven onderzeeër: de WASUB. Op Science for Humanity is deze mini-onderzeeër te zien en worden een aantal keer per dag demonstraties gegeven. 
 

 

 

 

Hoe zwaar is de rugzak van een militair?

Wie dat weet, weet ook hoe fijn het zou zijn om dit gewicht naar beneden te brengen. Tijdens Science for Humanity presenteert Intespring de 'Exobuddy'. Een voor Defensie ontwikkeld ‘uitwendig skelet’ dat slim gebruik maakt van menselijke beweging om het dragen van een rugzak te verlichten. 

 

Racen op waterstof?

Het Forze Hydrogen Racing Team bewijst met hun laatste raceauto dat het kan. En hoe! Met een 0-100 tijd van minder dan 4 seconden en een topsnelheid van meer dan 210km/h is de Forze VII een echte supercar. En het enige wat uit de uitlaat komt is... water! 

Ontdek deze innovatieve raceauto dit weekend op Science for Humanity!

 

 

 

Nog veel meer in de herfstvakantie...

Van 14 t/m 29 oktober 2017 is het herfstvakantie bij het NMM. In de vakantieperiode zijn we ook op maandag geopend en is er van alles te doen. Ben jij klaar voor actie? Kijk op onze website voor alle activiteiten!

Lees meer

 

 

Foto expositie: Schiphol Slumberland

In deze fototentoonstelling staat Schiphol centraal, met een mix van historische en hedendaagse foto's, gemaakt door twee vooraanstaande fotografen. Kom vanaf vandaag een kijkje nemen. Lees meer over de tentoonstelling op onze website

 

 

VOLG ONS

 

 

 

 

Terug