EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

20-11-2017 | Leer in het Verkeer: Wij ontmoeten u graag tijdens Verkeer, Mobiliteit en Parkeren in Houten

 

Bekijk deze e-mail in je browser
 

november 2017 

Wij ontmoeten u graag tijdens Verkeer, Mobiliteit en Parkeren in Houten

Over 2 dagen is het zover! Op 22 en 23 november ontvangen wij u graag op stand 1.706 tijdens deze toonaangevende beurs waar verkeersveiligheid hoog op de agenda staat. In deze nieuwsbrief leest u alvast wat u van ons kan verwachten. 

Veilige schoolzones voor iedere gemeente!

In samenwerking met scholen, gemeentes en ouders werken wij al bijna 10 jaar aan een veilige schoolomgeving voor kinderen. Dit doen wij door goed naar elkaar te luisteren, krachten te bundelen en alle partijen betrokken te houden. Wij zetten zoveel mogelijk in op verkeerseducatie, opvallende infrastructurele maatregelen en vergroting van de ouderbetrokkenheid. Zo komen wij tot een integrale aanpak die positieve resultaten oplevert. Heeft ook uw gemeente veilige schoolzones hoog op de agenda? Kom dan bij ons langs op stand 1.706. Wij denken graag mee over de mogelijkheden!

Lees meer over het inrichten van een veilige schoolzone

 

Reserveer op tijd voor de campagne "wij gaan weer naar school"!

Ook dit jaar was onze campagne "wij gaan weer naar school" een groot succes! Ruim 20 gemeenten gingen u voor en deden mee met de campagne. Daarmee hebben zij een bijdrage geleverd om de kinderen veilig op weg naar school te laten gaan. Wilt u volgend jaar ook meedoen en de mogelijkheden alvast bespreken? Kom dan bij ons langs en ontvang een leuke gadget. Wat dat is houden we nog even geheim. Direct reserveren kan ook door op onderstaande button te klikken. 

Opvallend veilig fietsparkeren met Loclock fietsbeugel

Bij een veilige schoolomgeving horen voldoende plekken om de fiets te parkeren. Daarmee stimuleer je kinderen en ouders met de fiets naar school te gaan. De prijswinnende en vrolijke Loclock fietsbeugel helpt hierbij. Ze vallen op en passen goed in een schoolomgeving. Geschikt voor fietsen van zowel volwassenen als kinderen. De kern van de Loclock is gemaakt van beton en is omhuld met krasvast kunststof (PE) waardoor het ook nog eens een zeer onderhoudsvriendelijk systeem is. De LocLock is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. 

Lees meer over fietsparkeren

 

 
 
 

Illustraties Dick Bruna © copyright Mercis bv, 1953-2017
Leer in het Verkeer is een product van Tjinco bv. 


Ons adres is:
Verheeskade 321
2521 DE Den Haag

info@leerinhetverkeer.nl   |   info@tjinco.nl
 

 

 

Terug