EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

20-04-2018 | EventSummit: Breaking News - EventSummit 2019 in Rotterdam Ahoy

logo nieuwsbrief
eventsummit1

FacebookTwitterLinkedin

 

eve newsletter
header v2

 

Take your event to a higher level!

CONTACT | BEZOEKEN | EXPOSEREN | PRIJZEN  

WAT? - EventSummit (voorheen EvenementContact) organiseert diverse bijeenkomsten en jaarlijks dé grootste vakbeurs voor de totale evenementenbranche. Onze pay off is ‘Take your event to a higher level’. Als onze bijeenkomsten zijn erop gericht om ons mooie vakgebied naar een hoger plan te trekken. Eén keer per twee weken versturen wij een nieuwsbrief met content, vlogs, blogs en uitnodigingen voor mooie events.

 

Breaking News: EventSummit 2019, 31 januari in Rotterdam Ahoy

Het heeft even geduurd, maar de locatie voor hét grootste eendaagse platform van onze branche: EventSummit, is bekend. We gaan weer terug naar Ahoy! Twee jaar geleden in Hal 1, komende editie in Hal 2, 3, 4 en 5.

Arjen Lemstra: “We zijn blij dat we weer terug gaan naar Rotterdam. Deze stad is bezig om zichzelf steeds te vernieuwen met een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit en werd aanbevolen door Lonely Planet als coole stad die je gezien moet hebben.”

Joris Bots: “Om door te kunnen groeien naar 550 tot 600 exposanten, hebben we gekozen voor Hal 2 t/m 5, totaal 13500 m2. Vorig jaar kenden we niet alleen een groei van exposanten, maar ook 50 % meer bezoekers. Ook zijn we weer iets eerder in het jaar gaan zitten, om de inkopers van events de kans te geven zich vroeg in het jaar te kunnen oriënteren.”

breaking news bigArjen joris ahoy

 

 

lf2018 tekstFriesland

 

17 mei Inspiratie event
Leeuwarden-Fryslan 2018

Op 17 mei nodigt Meet in Friesland jou als Corporate Planner uit voor haar Inspiratieevent Water & LF018. Tijdens dit dagevent worden de twee pijlers van LF2018 gecombineerd: Water & LF2018 (Culturele hoofdstad). Je kunt het zien als een waterrijke belevingstocht door Friesland met uitleg over de organisatie rondom LF2018. Schrijf je in via www.meetinfriesland.nl/inspiratieevent.

Vol = vol 

Lees meer

 

 

 

Andere agenda tips

 

Regio zwolle21 juni: Regio Zwolle tour 2018

Congresregio Zwolle biedt je een unieke kans om geïnspireerd te worden door het zakelijke aanbod in de Regio Zwolle tegen het decor van de historische Hanzestad.

In samenwerking met een aantal partners presenteert Congresregio Zwolle een gevarieerd programma om congresorganisatoren, eventmanagers, meetingplanners en een ieder die verantwoordelijk is voor de organisatie van zakelijke evenementen, kennis te laten maken met de Regio Zwolle. 

knop lees meer

Meet in Mechelen25-26 juni: Ontdek “Hollandse Maatjes” in Mechelen

Meet in Mechelen nodigt je uit voor een uniek tweedaags programma om de mogelijkheden van de prachtige stad Mechelen te ontdekken. Van maandag 25 juni 10.00 uur tot dinsdag 26 juni 14.00 uur neemt Meet in Mechelen je mee langs de mooiste locaties, musea, restaurantjes, hotels en andere bezienswaardigheden.

Inclusief overnachting en vervoer van Utrecht CS naar Mechelen. Er is beperkt plek, dus stuur snel een mail aan meetinmechelen@mechelen.be t.a.v. Kurt Callaert. Geef in deze mail een korte motivatie van je beweegreden om mee te gaan.

knop lees meer

 

 

En dan dit:

expo
haarlemmermeerHaarlem Convention Bureau breidt partnernetwerk uit met… Expo Haarlemmermeer!

Denk je aan Expo Haarlemmermeer dan denk je aan ‘groen’ en ‘licht’. Daar mag je gerust ook ‘ruimte’ bij denken, én vanaf nu ook: Haarlem Convention Bureau. Want het beurscomplex heeft niet alleen onlangs zijn oppervlakte verdubbeld, van 12.000 m2 naar 24.000 m2, maar heeft zich óók aangesloten bij het partnernetwerk van Haarlem.

 

Lees meer

 

 

 

Contact:
tel: 072 520 79 22 | email: arjen@branchecontact.nl | web: EventSummit

 

 

FacebookTwitterLinkedin

 
 

 

 

 

Terug