EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

19-06-2018 | EventSummit: EventStreet: zakelijk festival voor eventmanagers krijgt vorm

logo nieuwsbrief
eventsummit1

FacebookTwitterLinkedin

 

eve newsletter
header v2

 

Take your event to a higher level!

CONTACT | BEZOEKEN | EXPOSEREN | PRIJZEN  

 

EventStreet: zakelijk festival voor eventmanagers krijgt vorm

Uniek: 15 top horecalocaties in het hart van Haarlem rond de Grote Kerk worden overgenomen door 15 IDEA evenementenbureaus.

Genieten van muziek, eten, drank, activiteiten, inspiratie en heel veel gezellige branchegenoten om mee te netwerken. De sfeer valt het best te beschrijven als een Zakelijk Inspiratie Festival. Met als doel het krijgen van inzicht in de mogelijkheden die deze bureaus te bieden hebben voor opdrachtgevers.

Het begint al op het marktplein: DCRT decoreert, FaberExposize plaatst beachflags, ontvangst door Skanna personeel in een tent van Maessen Tenten, je badge van Euro Events. Daarna de officiële opening door de Burgemeester van Haarlem en dan alle tijd nemen om je op een zomerse avond van bureau tot bureau te laten inspireren

Op dit moment lopen we al tegen de 400 inschrijvingen..

Kortom: EventStreet op 10 juli is een must voor iedereen die verantwoordelijk is voor de organisatie van (bedrijfs)evenementen!

 

Lees meer

 

Eventstreet 2018knop registreren

 

Bureaus EventStreet

Deelnemende bureau's

De verschillende evenementenbureaus presenteren ieder een eigen concept.

Zo lanceert XSAGA haar nieuwste concept: Silent Night Disco! Een pop-up feestje met een dj, koptelefoons, goud snippers, bubbels en bitterballen. Lees meer.

Amplify EventMarketing houd in de Philharmonie in Haarlem Campfire Sessions, Meet & Greets met cocktails & mocktails. Lees meer.

Bij de Arjan van Dijk groep kunt u genieten van een heerlijke spaanse omgeving in Tapasbar El Pincho en sparren met hun Makers van Beleving. Lees meer.

Alle deelnemende bureau's pakken natuurlijk uit om je maximaal te inspireren en vermaken. Dat wil je natuurlijk niet missen..

 knop
registreren

 

experience conference

Combineer Eventstreet met de Exerience conference

Voorafgaand aan EventStreet vindt in De Philharmonie het jaarlijkse inspiratie event plaats van IDEA. Deze vereniging van toonaangevende evenementenbureaus viert dit jaar haar 15 jarig jubileum en combineert de Experience Conference dit jaar met EventStreet.

Vanaf 12.30 uur start het programma met zeer interessante sprekers uit ons vakgebied en net daarbuiten. Om 17.30 uur is het maar een paar stappen naar de Grote Markt waar de burgemeester van Haarlem EventStreet zal openen.

Voor kaarten en info: www.experienceconference.nl

 knop
registreren

 

EventStreet Sponsors

EventStreet wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sponsors EventStreet 

 

Contact:
tel: 072 520 79 22 | email: arjen@branchecontact.nl | web: EventSummit

 
 

 

FacebookTwitterLinkedin

 
 

 

 

Terug