EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

15-08-2018 | Withagen Attractieverhuur: Stormbaan met bocht?

WelkomAssortimentEntertainmentHandige LinksContactIn het nieuws

 

 Stormbaan met bocht?


Zodra kinderen een springkussen zien staan willen ze erop springen. Springkussens zijn voor de kleine bezoekers op een evenement vaak de reden of het een leuk evenement is of niet. Maar ook voor de wat grotere kinderen zijn springkussens leuk alleen hebben zij liever een stormbaan waarop je elkaar kunt uitdagen voor een wedstrijdje. Op de Cross-over stormbaan kan dit op unieke wijze. De stormbaan heeft de vorm van een halve cirkel maar door de speciale kruising in het midden legt iedereen toch evenveel meters af. Binnenkort te huur bij ons!

Voor ons complete aanbod kijkt u in onze actuele online folder. Vindt u echter hier niets naar uw zin, neem dan contact met ons op, want bijna alles is mogelijk.

 

 

Per trein over de kermis!

Nu juli weer voorbij is is ook de Tilburgse kermis voorbij. Zoals elk jaar is de kermis is Tilburg een groot spektakel met uiteraard ook de befaamde "roze maandag".

Speciaal voor de roze maandag was onze treinexpress extra fleurig aangekleed en was de trein zelf ook een van de blikvangers op het evenement. Een ritje met de kermistrein bracht je vervolgens door allerlei punten in de stad en met het warme weer was het dan ook een heel prettige manier om jezelf te verplaatsen.

De trein was dankzij de op maat gemaakte reclameplaten ook helemaal omgetoverd tot kermistreintje. Met het logo prominent in beeld was het dan ook voor iedereen duidelijk dat de treinexpress op de kermis thuishoorde.

Wil je zelf ook de sfeer van de kermis nog proeven of zien wat de mogelijkheden van de treinexpress zijn? Dankzij de verslaggevers die meereden kan dit door hier te klikken!

 

 

 

 

Varen in je eigen bootje.

Met de hitte en de droogte van juli zocht heel de Benelux naar verkoeling. En hoe langer de regen uitbleef hoe meer je ging verlangen naar water. Wat is er dan beter dan het water op te gaan om te varen in je eigen bootje?

Met de aquabootjes is het voor iedereen mogelijk om te gaan varen. Voor volwassenen zijn er grote boten waarin een klein kindje zelfs mee kan varen. Voor kinderen die zelf willen varen zijn er kleine bootjes.

De bootjes hebben geen motor of zeil dus als je vooruit wilt (of achteruit) dan moet je dit doen door met je armen de schoepen aan te draaien. Zo kun je alle kanten op en ga je zo hard als je zelf wilt varen!

Heb je zelf geen water in de buurt dan kun je met deze leuke aquabootjes ook varen in een zwembad. In ons grote zwembad heb je maar liefst 100 vierkante meter om te varen!

 

 

 

Spelen bij de peperbus!

Op zondag 19 augustus is het weer zover. Dan organiseert de Kiwanisclub wederom in Bergen op Zoom het evenement "Spelen bij de Peperbus".

Alle kinderen kunnen zich dan tussen 12.00 en 17.00 uur vermaken met de leukste attracties en springkussens.

Deze gratis speelmiddag voor kinderen laat zien waar een Kiwanisclub voor staat; midden in de samenleving en gericht op het welzijn van met name kinderen. Tijdens dit evenement leert u welke projecten Kiwanis zoal ondersteunt!

Dus zet de datum in je agenda en kom langs op 19 augustus. Laat je schminken, kom spelen, ontdek Kiwanis. Uiteraard is er ook wat te eten en te drinken en dat allemaal voor het goede doel. 05-augustus

Alle attracties zijn voorzien van professionele begeleiding en ook de clubleden van Kiwanis dragen hun steentje bij. Kinderen kunnen dus zorgeloos komen spelen!


 

 

 

             

 

 

Terug