EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

15-08-2018 | EPS: Allround inrichters

Share

Tweet

Forward


De veelzijdigheid van EPS
 

 

(Ver)nieuwbouw of renovatie


Ons SchoolHABITAT concept zorgt voor een interieur dat in zijn geheel naar de 21ste eeuw is getrokken. In dit interieur is plek voor individuele leerstijlen, leren kinderen samenwerken en stimuleert ondernemend gedrag en zelfstandigheid. Een leerplek waar iedereen een eigen plek kan vinden, daar staan wij voor. Bij een (ver)nieuwbouw project schuift EPS al aan bij het proces met de architect.

Meer informatie

 

Wizefloor
 

Een interactieve vloer wat spelenderwijs leren stimuleert. In te zetten in het onderwijs, in bibliotheken, zorginstellingen maar ook de zakelijke markt. Meer weten? Wij sturen u graag onze online brochure!

Opladen
 

Alle devices veilig opgeborgen en de volgende dag weer helemaal opgeladen. Bij EPS kunt u voor alle type devices een oplaadkast bestellen. Bij de nieuwste types kunt u de kasten vanaf een app besturen (on view).

 


ICT geïntegreerd 

Kiest u ook voor een interieur waarbij er alle ruimte is voor ICT? Dat schept orde, ruste en ziet er uiteraard ook gewoon eigentijds uit!
 


Flexibel meubilair
 

Samenwerken, zelfstandigheid en eigenaarschap. Het zijn termen maar zeker belangrijk om in een ruimte mee aan de slag te gaan. Ook daarin kan EPS aan de behoefte van deze tijd voldoen.

Leerplein

Niet meer te missen in het onderwijs: het Leerplein. Een plek waar kinderen zelfstandig kunnen werken maar ook samen kunnen komen. Wij verzorgen uw leerplein tot in de puntjes!
 

Meer informatie

 


"Onze interieurs laten kinderen en docenten bloeien!"

Pascal Neleman - Omgevingsdeskundige
 

LinkedIn

Facebook

Twitter

Instagram

Pinterest

Website

 
 
 
 
 

 

Terug