EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

Bedrijfsnieuws

Op deze pagina houden we u op de hoogte van het bedrijfsnieuws. Persberichte van bedrijven over hun activiteten, nieuwe producten. Persbericten van musea en ander culturele instellingen, e.a.  Blijf deze pagina volgen voor de nieuwste ontwikkelingen! Wilt u zelf een persbericht aanleveren? Stuur deze dan (eventueel met foto's) naar info@edudeal.nl.

25-07-2017 | Historisch Museum Haarlemmermeer is op zoek naar huwelijksgeluk 

Cruquius 24 juli 2017 – Hangt uw trouwjurk of trouwpak in de kast te verstoffen? De tentoonstelling ‘Huwelijksgeluk’ die oktober aanstaande opent in Historisch Museum in Hoofddorp toont verloving en trouwen in de polder tussen 1850 en nu. Van trouwen in de pionierstijd, via de trouwtrend in 1920 en een trouwstoet per paard en wagen tot een hedendaagse trouwerij in Cruquius Museum.

lees meer

24-07-2017 | Schoolspot: Nieuwe laptops voor komend schooljaar!

De Consumentenbond raadt ons aan! In april 2017 heeft de Consumentenbond beveiligingssoftware onderzocht en bekeken waar je deze software het beste kunt kopen. En wij worden genoemd als één van de voordeligste aanbieders! Pakketten van G Data en F-Secure bestel je voordelig bij ons.

lees meer

24-07-2017 | Het land van Jan Klaassen: Tijdens de zomervakantie geeft Jan Klaassen iedere dag spectaculaire optredens in het poppentheater!!

De waterspeeltuin is in de zomer een grote trekpleister om lekker af te koelen.  Er zijn door het hele park veel loungeplekken, zodat het voor de ouders heerlijk genieten is. Kinderen spelen zelfstandig, ze kunnen nergens het terrein af.  Wel zo relaxed voor ouder en kind. Ideaal voor een dagje uit met het gezin, opa/oma of voor een kinderfeestje. 

lees meer

20-07-2017 | 5.000.000ste bezoeker voor GaiaZOO

KERKRADE, 19 juli 2017 – Vandaag ontving GaiaZOO de vijfmiljoenste bezoeker sinds haar opening. Een hoogtepunt voor de Limburgse dierentuin, die dit jaar haar 12e verjaardag viert. Een nietsvermoedend gezin uit het Zuid-Hollandse Leiderdorp werd door de Burgemeester van Kerkrade, Jos Som, en GaiaZOO-directeur Rob Huppertz verwelkomd met een grote bos bloemen, een grote pluchen giraf voor het driejarige zoontje Shai, een gezinsabonnement voor het leven en vele extra’s uit handen van de burgemeester.

lees meer