EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

Bedrijfsnieuws

Op deze pagina houden we u op de hoogte van het bedrijfsnieuws. Persberichte van bedrijven over hun activiteten, nieuwe producten. Persbericten van musea en ander culturele instellingen, e.a.  Blijf deze pagina volgen voor de nieuwste ontwikkelingen! Wilt u zelf een persbericht aanleveren? Stuur deze dan (eventueel met foto's) naar info@edudeal.nl.

17-11-2017 | Proludic: Opening Troelstaschool - November nieuws

De Pieter Jelles Troelstraschool in Amsterdam is in het bezit van 3 droomspeeltuinen. Het oude schoolgebouw heeft plaatsgemaakt voor een fantastisch nieuw design gebouw. Het combineert een basisschool, een voorschool en een gymzaal. Daarbij is een fantastische nieuwe buitenruimte gerealiseerd met diverse Proludic toestellen. Bekijk het EINDRESULTAAT...

lees meer

17-11-2017 | Professioneel begeleiden: Positieve Gezondheid

Positieve gezondheid’ is een redelijk recent begrip dat vanuit verschillende perspectieven in ontwikkeling is. Het begrip wordt in het begin van de 20e eeuw voor het eerst genoemd vanuit de invalshoek van de publieke gezondheid: positieve gezondheid staat gelijk aan gezond gedrag. 

lees meer

17-11-2017 | Bazalt groep: Hoe krijg je leerlingen écht betrokken?

Marzano's bewezen effectieve strategieën voor betrokken leerlingen in 1 dag Marzano heeft met zijn onderzoeken en zijn boeken Wat werkt op school, Wat werkt in de klas en Wat werkt: Leiderschap op school vele schoolleiders en leraren aangezet om hun onderwijs vorm te geven op basis van wat echt werkt om onderwijs beter te maken.

lees meer