EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

Bedrijfsnieuws

Op deze pagina houden we u op de hoogte van het bedrijfsnieuws. Persberichte van bedrijven over hun activiteten, nieuwe producten. Persbericten van musea en ander culturele instellingen, e.a.  Blijf deze pagina volgen voor de nieuwste ontwikkelingen! Wilt u zelf een persbericht aanleveren? Stuur deze dan (eventueel met foto's) naar info@edudeal.nl.

19-09-2017 | Forbo Flooring: Verrassende vinylvloer geeft rijk en luxueus beeld

Forbo Flooring introduceert deze maand een gloednieuwe homogeen vinyl collectie genaamd Sphera Evolution. De vloer is zeer fraai en bijna niet als traditioneel homogeen vinyl te herkennen. Dit is te danken aan het Forbo designteam dat profiteerde van de ongekende mogelijkheden die de nieuwe hypermoderne Sphera-fabriek in Coevorden haar bood. Neem de vloeren waarin glitter-, goud- of parelmoerdeeltjes zijn verwerkt. Het resultaat is een vloer met ongekende diepte-effecten die door zijn subtiele details een rijk en luxueus beeld geeft dat refereert aan granito, steen of marmer.

lees meer

18-09-2017 | Clear Channel: Laat scholieren bewegen met de Stair Climb Challenge 

OEGSTGEEST – Na het succes van vorig jaar organiseerde Clear Channel opnieuw de Stair Climb Challenge; een traploopwedstrijd voor scholieren. Het evenement vond plaats van 9 t/m 17 september 2017 in de door NOC*NSF georganiseerde Nationale Sportweek. Het doel van de Nationale Sportweek en de Stair Climb Challenge is het promoten van sporten en bewegen onder jongeren. 

lees meer

12-09-2017 | TOPP: 1 december - Congres Positieve Psychologie Positieve Gezondheid

Positieve gezondheid, zelfmanagement en eigen kracht worden steeds belangrijker in onze samenleving. Positieve psychologie kan bijdragen aan het realiseren van positieve gezondheid door het ontwikkelen, evalueren en implementeren van positieve interventies en het bevorderen van effectief zelfmanagement. Tijdens het Congres Positieve Psychologie worden actuele inzichten en toepassingen in de praktijk van alledag gedeeld.

lees meer