EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

Bedrijfsnieuws

Op deze pagina houden we u op de hoogte van het bedrijfsnieuws. Persberichte van bedrijven over hun activiteten, nieuwe producten. Persbericten van musea en ander culturele instellingen, e.a.  Blijf deze pagina volgen voor de nieuwste ontwikkelingen! Wilt u zelf een persbericht aanleveren? Stuur deze dan (eventueel met foto's) naar info@edudeal.nl.

21-02-2018 | IVN: Natuur in Nederland

In 42 routes door 10 Nederlandse landschappen. In dit boek, geïllustreerd met prachtige foto’s en aquarellen, bespreekt de auteur op aanstekelijke wijze alles over de Nederlandse natuur.

lees meer

20-02-2018 | DAG VAN DE COACH - 31 MEI 2018 - THEMA: MOED - never give up

Moed biedt kracht en hoop in confrontatie met pijn, tegenslag, onzekerheid en angst. In alle gevallen gaat het over het nemen van risico’s over de grens van je comfortzone. Daarbuiten speelt lef zich af. Buiten de comfortzone speelt ook het coachtraject zich af. Dit vraagt lef, zowel van de coachee als van jou als coach. Durf je het aan? Kom naar de Dag van de Coach!

lees meer

16-02-2018 | Weststrate: Meer dan een projectinrichter

Revolutionaire toiletinrichting Op verzoek van de Boterkapel hebben wij dispensers uit de Satino Black lijn geleverd en het meubilair verzorgd. Boterkapel is zeer tevreden met de geleverde service van Weststrate: "Dankzij het geweldige concept en het totale sfeerplaatje hebben gasten hier al een zomer lang kunnen genieten van heerlijke gerechten." Lees hier meer over dit mooie project.

lees meer

15-02-2018 | Baltus Fundraising: Onze bloembollenacties

De vakantie staat voor de deur: een mooi moment om na te denken over welke verkoopactie jij in het voorjaar gaat starten! Wij hebben drie soorten bloembollenacties waarmee je geld op kunt halen voor jouw school of vereniging: large, medium en small. Voor iedere organisatie is er dus wel een passende actie! Welke actie past het beste bij jouw school of vereniging?

lees meer