EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

Bedrijfsnieuws

Op deze pagina houden we u op de hoogte van het bedrijfsnieuws. Persberichten van bedrijven over hun activiteiten, nieuwe producten. Persberichten van musea en ander culturele instellingen, e.a.  Blijf deze pagina volgen voor de nieuwste ontwikkelingen! Wilt u zelf een persbericht aanleveren? Stuur deze dan (eventueel met foto's) naar info@edudeal.nl.

20-06-2018 | Fries Landbouwmuseum: Gaat nu open (restauratie afgerond)

Vanaf zaterdag 23 juni is het Fries Landbouwmuseum weer geopend voor publiek.  Op 23 juni 2017 begon de restauratie van de rijksmonumentale ‘W.C. de Groot boerderij’ in het Goutumer Nieuwland bij Leeuwarden. Eind 2017 verhuisde de collectie van het museum naar de boerderij en kon de inrichting beginnen. Zowel de restauratie als de inrichting  zijn voltooid.

lees meer

18-06-2018 | Vives: Seminar IT Trends & Portfolio-site

Ontdek welke trends er spelen op het gebied van onder meer productiviteit, infrastructuur, beveiliging en adaptief onderwijs. Op 20 juni brengen Microsoft, Wortell en Veeam aan de hand van een aantal nieuwe technologieën en praktijkvoorbeelden de huidige mogelijkheden voor onderwijsinstellingen onder de aandacht. Lees meer over het programma

lees meer

15-06-2018 | Mercy Ships: Met volle kracht vooruit!

We gaan met volle kracht vooruit! Met het oog op ons nieuwe schip de Global Mercy, dat waarschijnlijk in 2020 te water wordt gelaten, willen we de komende jaren flink groeien in het werk. Het huidige werk op de Africa Mercy gaat intussen ook door. Wij denken graag met u mee hoe wij nu en in de toekomst kunnen samenwerken. We komen graag bij u langs!   

lees meer

15-06-2018 | Kröller-Müller: en Vluchtelingenwerk organiseren Zwaan zoekt een vriendje-familiedag

Op 23 juni organiseren het Kröller-Müller Museum en Vluchtelingenwerk OostNederland de allereerste Zwaan zoekt een vriendje-familiedag. Zwaan (geïnspireerd op Drijvende sculptuur, Otterlo van Marta Pan) groeide de afgelopen jaren uit tot een heuse kinderfavoriet. Het personage speelt samen met haar vriendjes de hoofdrol in een reeks prentenboeken, een animatiefilm én een succesvol educatief programma van het museum. 

lees meer