EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

Bedrijfsnieuws

Op deze pagina houden we u op de hoogte van het bedrijfsnieuws. Persberichten van bedrijven over hun activiteiten, nieuwe producten. Persberichten van musea en ander culturele instellingen, e.a.  Blijf deze pagina volgen voor de nieuwste ontwikkelingen! Wilt u zelf een persbericht aanleveren? Stuur deze dan (eventueel met foto's) naar info@edudeal.nl.

16-08-2018 | EPS: ICT geïntegreerd meubilair

De 21ste eeuwse vaardigheden zijn niet meer weg te denken uit het onderwijs, maar nog vaak komen we op scholen waar de stap (nog) niet of nauwelijks is gemaakt. Devices aanschaffen is één, maar het interieur aanpassen zodat devices geïntegreerd worden en daardoor beter beschermd worden (en dus langer meegaan) is nog een heel ander verhaal. EPS helpt u hierin graag op weg!

lees meer

15-08-2018 | EPS: Allround inrichters

Ons SchoolHABITAT concept zorgt voor een interieur dat in zijn geheel naar de 21ste eeuw is getrokken. In dit interieur is plek voor individuele leerstijlen, leren kinderen samenwerken en stimuleert ondernemend gedrag en zelfstandigheid. Een leerplek waar iedereen een eigen plek kan vinden, daar staan wij voor. Bij een (ver)nieuwbouw project schuift EPS al aan bij het proces met de architect.

lees meer

15-08-2018 | Withagen Attractieverhuur: Stormbaan met bocht?

Zodra kinderen een springkussen zien staan willen ze erop springen. Springkussens zijn voor de kleine bezoekers op een evenement vaak de reden of het een leuk evenement is of niet. Maar ook voor de wat grotere kinderen zijn springkussens leuk alleen hebben zij liever een stormbaan waarop je elkaar kunt uitdagen voor een wedstrijdje.

lees meer

06-08-2018 | Reiskostenvergoeding voor examenleerlingen VMBO Maastricht

Het ministerie van Onderwijs stelt een reiskostenvergoeding beschikbaar voor de gedupeerde examenleerlingen van VMBO Maastricht die naar het mbo gaan. Als zij in augustus beginnen aan de beroepsopleidende leerweg (bol) kunnen ze nog geen aanspraak maken op een ov-kaart. Andere mbo-studenten kunnen dat wel, omdat die hun vmbo-opleiding hebben afgesloten.

lees meer