EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

05-12-2017 | Withagen Attractieverhuur: Een kersttrein op je kerstmarkt!

WelkomAssortimentEntertainmentHandige LinksContactIn het nieuws

 

 Een kersttrein op je kerstmarkt!


Nu december is aangebroken kijkt iedereen al weer uit naar de Kerst. Winkelstraten die mooi verlicht zijn, kerstliedjes op de radio en met familie en vrienden samenkomen rond de kerstboom. Voor een unieke kerstmarkt hebben wij prachtige witte kersthuisjes. Voor publiek een prachtig zicht en voor winkeliers een kraam die ook wat bescherming biedt tegen het weer. Voor nog meer sfeer laat u het publiek over de kerstmarkt rijden in een prachtige Kersttrein. Volledig in Kerstthema en mooi verlicht rijdt deze trein over de kerstmarkt en brengt alle passagiers in kerststemming. Of zorg voor een extra leuk aangeklede winkel, zaal of kraam met ballondecoratie in kerstthema.

Voor ons complete aanbod kijkt u in onze actuele online folder. Vindt u echter hier niets naar uw zin, neem dan contact met ons op, want bijna alles is mogelijk.

 

 

Brainstorm!

Op veel basisscholen in Zuid West Nederland was het een veelbesproken onderwerp. Deelname aan het TV-programma Brainstorm.

Vanaf komende woensdag kun je wekelijks kijken naar de strijd tussen de verschillende basisscholen. Leerlingen uit groep 5 t/m 8 nemen het tegen elkaar op in deze spannende spelshow.

De school die als winnaar uit de bus komt kan genieten van een springkussen op het schoolplein. En niet zomaar een springkussen, er wordt een mega stormbaan opgezet.

Dus kijk met je klas naar de live uitzending of kijk de afleveringen terug via de site van ZuidWest TV en misschien zie je jezelf of bekenden wel terug op tv. Wie o wie krijgt er binnenkort de Klauter hindernisbaan op het schoolplein?!

 

 

 

Springen in slecht weer

De wintermaanden staan weer voor de deur en dat betekent dat we niet meer in onze zwembroek buiten kunnen lopen. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je geen leuke evenementen met gave attracties kunt organiseren.

Springkussens zijn leuker met mooi weer en een buikschuifbaan gebruik je niet buiten als het vriest natuurlijk. Maar ook als je een evenement buiten organiseert kun je hier prachtige attracties plaatsen.

Zo kun je bijvoorbeeld de multitrampoline huren. Hier kunnen kinderen op springen zonder dat een regenbui enorme plassen op de attractie maakt en de kinderen zich moeten vermaken in een bak water. Ook de speeltuinwagen is bij een regenbui nog altijd heel leuk.

Bij Withagen-attractieverhuur denken we graag mee over een oplossing op maat wanneer u een winsters evenement heeft. Neem dus gerust contact met ons op.

 

 

 

Intocht van de Sint!

Afgelopen weken hebben we al kunnen genieten van het Sinterklaasfeest en natuurlijk maken we ons allemaal klaar voor pakjesavond. Tijdens deze periode waren er tal van leuke evenementen en ook op menig intocht was Withagen-attractieverhuur vertegenwoordigd.

De treinen werden aangekleed in Sinterklaas thema en alle Pieten wilden wel meerijden. Vanaf de trein werden er volop pepernoten uitgedeeld. Ook waren er Pieten op mega steps hun capriolen aan het uitvoeren en allerlei lekkers aan het uitdelen tot grote vreugde van de kinderen langs de kant.

Ook waren er diverse evenementen waar kinderen konden genieten van de leukste attracties. Door het mooie weer konden niet alleen attracties zoals de bungee trampoline maar ook enkele springkussens volop gebruikt worden. De vele leuke reacties en blije kinderen zorgen ervoor dat wij terugkijken op een leuk Sinterklaasfeest.

 

 


 

 

 

             

 

Terug