EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

16-04-2018 | MuZIEum: Hollands genieten in het muZIEum

 

 

Hollands genieten in het muZIEum

April 2018

 

In de meivakantie genieten we in het muZIEum nog even na van de gezelligheid van Koningsdag en word je ondergedompeld in Hollandse sferen. Kom van 28 april t/m 13 mei spelen zonder zicht en ga op puzzelavontuur op het doe-plein. De zintuigen worden weer volop geprikkeld! Ook kan je deze vakantie weer profiteren van een leuke kortingsactie. Werken bij het muZIEum? Bekijk onze openstaande vacatures

 

 

puzzelplezier

Meivakantie

Niet alleen spelletjes, maar ook een potje hersengymnastiek staat op het programma. De hele meivakantie kan je op ons doe-plein aan de slag met een interactieve puzzeltocht. Neem alle informatie en weetjes over blind en slechtziend zijn goed in je op en test je kennis.

Bekijk activiteit

Meivakantie activiteiten

Spelen zonder zicht

Ontdek voor of na de donkerbeleving of Expeditie ribbelroute hoe het is om oudhollandse spelletjes te spelen zonder zicht. Spelen je ogen hierbij echt zo’n belangrijke rol of kan je ook gebruik maken van je andere zintuigen? 

Bekijk activiteit

 

 

kortingsactie

Vroege vogels

Ben jij net als de vogels vroeg uit de veren? Dan profiteer je bij ons van een leuke korting. Elk weekend en in alle schoolvakanties geldt 's ochtends namelijk de ‘Vroege vogel actie’. Kinderen betalen dan nog maar € 8,75 en volwassen € 13,75 per persoon! 

Bekijk actie

Gezocht

Vacatures

Lijkt het jou leuk om te werken bij het muZIEum? We hebben verschillende vacatures openstaan. Reageer en wie weet word jij wel onze nieuwe collega!

Bekijk vacatures

 

 

 

muZIEum op sociale media:

     

muZIEum.nl | contact | maatschappelijk uitje

steun het muZIEum | muZIEum cadeaubon

 

 

 

 

Terug