EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

17-10-2018 | Kerstpakketten XL: Top 5 Kerstpakketten

 

Nog 71 dagen tot Kerst! 

 

Top 5 Kerstpakketten

Koken met het hele gezin was nog nooit zo leuk dankzij deze Pizzafun. Maak mini-pizza's volgens uw favoriete recept en bak ze in een paar minuten aan tafel gaar in deze oven.

€ 65,00 excl. BTW

Bekijk dit pakket >>

 

Geniet van dit rijk gevulde kerstpakket in tropische jungle sfeer. De stijlvolle en multifunctionele handgeweven belly mand van zeegras materiaal maakt het pakket helemaal compleet.

€ 45,00 excl. BTW

Bekijk dit pakket >>

 

Deze prachtige Hardcase trolley geproduceert door de makers van SuitSuit is van de best verkrijgbare kwaliteit. Het model die wij aanbieden is exclusief het allernieuwste model welke verkrijgbaar is.

€ 45,00 excl. BTW

Bekijk dit pakket >>

 

25 artikelen voor slechts 25 euro. Wauw, wat zullen ze verrast zijn tijdens het uitpakken. Er komt maar geen eind aan. De variëteit aan producten valt gegarandeerd in de smaak en aan alles is gedacht, ontbijt, diner en heerlijke snacks voor tussendoor of bij de borrel.

€ 25,00 excl. BTW

Bekijk dit pakket >>

 

Geniet van een beker warme chocomel met slagroom en een mallow of chocolaatje. Mmmm, heerlijk toch? De leuke mand past in ieder interieur en is superhandig voor het opbergen van allerlei spullen!

€ 17,50 excl. BTW

Bekijk dit pakket >>

 

 


Online Brochure 2018

Nieuw! In 2018 hebben we voor u een speciale collectie uitgelicht in onze nieuwe brochure.

Bekijk nu de brochure online!

 

 

Kerstpakketten 2018

Dé kerstpakketten webshop van 2018. Met de grootste collectie van Nederland kiest u altijd het kerstpakket dat het beste aansluit bij uw bedrijf. Zoekt u een bepaald thema, een luxe kerstpakket, duurzaam of extra voordelig? U vindt alles gemakkelijk en snel, bij KerstpakkettenXL.

Bekijk de gehele collectie

 

Kerstpakketten zelf samenstellen

Kies eerst uw food samenstelling. U heeft hier keuze uit verschillende variaties in ieder budget. Vervolgens kunt u desgewenst nog 1 of meerdere geschenken aan het kerstpakket toevoegen. Als laatste krijgt u de keuze voor een vrijblijvende offerte of om de pakketten direct te bestellen. 

 

Begin met samenstellen

 

Relatiepakketten 2018

Wilt u graag uw zakelijke relaties iets aanbieden deze Kerst?
Ons ruime assortiment relatiegeschenken bestaat uit heerlijke wellnesspakketten, drankpakketten en prachtige reistrolleys/-koffers. 

Bekijk onze Relatiepakketten

 
 

Copyright © *2018* *KerstpakkettenXL*, Alle rechten voorbehouden.

Onze adres is:
KerstpakkettenXL
Edisonlaan 2
9207 HD   Drachten
Netherlands

 
 
 
 

 

Terug