EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

16-11-2018 | Groen Educatief: Nieuw! Plankenkoorts, een leerzaam en leuk spel voor in de klas

 

Op de NOT 2019, Taal Oceaan ontwikkelingen en nieuwe producten voor in de klas

Bekijk online

Royal Groen Educatief

webshop  •  contact  •  gegevens wijzigen  •  afmelden

 

In deze nieuwsbrief:

» Kom bij ons langs op de NOT 2019

» Meer over TaalOceaan

» Nieuw! Plankenkoorts, een leerzaam en leuk spel voor in de klas

» Prachtig beloningsmateriaal van de Bijbelverhalen

 

 

 

Kom bij ons langs op de NOT! 22 - 26 januari 2018

 

 

Voor mensen uit het onderwijs is de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) altijd weer een hoogtepunt. De editie 2019 wordt gehouden van dinsdag 22 januari tot en met zaterdag 26 januari en wij doen weer mee. We staan er met de mooie materialen van onze methoden Bas, My Name is Tom, Luisterland, Taal actief  (de christelijke versie), Schrijffontein, Leesfontein, Venster op Nederland, enzovoort. Je kunt ons vinden in hal 1.B062. 

Op de NOT presenteren wij verschillende nieuwe producten. Zo kun je er kennis nemen van de nieuwe digitale versie van onze godsdienstmethode Hoor het Woord, MijnHHW. Daarbij hoort ook een memorisatieboekje, Leer het Woord.
Wij presenteren er nieuw beloningsmateriaal in de vorm van kaarten met Bijbelse taferelen van Marjolein Hund en natuurlijk TaalOceaan, de nieuwe methode voor aanvankelijk lezen. 

We hopen u te verwelkomen met een kopje koffie of thee op onze stand. Om een afspraak te maken kunt een e-mail sturen met onderstaande blauwe button. 

Afspraak maken? Klik hier

 
 

Taaloceaan

Op de komende NOT 2019 presenteren wij de eerste materialen van onze nieuwe methode voor aanvankelijk lezen, TaalOceaan. Eindelijk is het dan zo ver. Ben je ook zo benieuwd? Maak dan een afspraak voor een presentatie in onze stand.
Je kunt daarvoor contact opnemen met onze relatiebeheerder, Henk Wilpstra. Bij hem kunt u ook terecht voor een kostenindicatie. Hij voorziet u graag van een voorstel op maat.

Eind april/begin mei willen een aantal implementatiebijeenkomsten organiseren voor leerkrachten groep 3 waarin wij inzicht willen geven in de opbouw van de nieuwe methode en waarin we uit willen leggen hoe de methode gebruikt moet worden.
Ook de verschillen met Taalfontein zullen aan de orde komen. Noteert u alvast de data: woensdag 24 april 2019 in de regio Veluwe en woensdag 8 mei in de regio Rotterdam. Meer informatie volgt later.

 

Nieuw! Plankenkoorts: Heb jij de Bijbelboeken op een rijtje?

Plankenkoorts is een leuk en leerzaam kaartspel waarbij je zo snel mogelijk je boekenplanken vol moet krijgen met alle Bijbelboeken. Ken jij ze allemaal uit je hoofd? Voor 1-8 spelers en voor 8 jaar en ouder. 

Je hebt verschillende varianten om het spel te spelen. Het leren van de bijbelboeken was nog nooit zo leuk! Het spel bevat verschillende kaarten waarmee je het je tegenspelers heel lastig kunt maken. Zo is er ook een Losse  schroefkaart, dan verlies je zelf vijf boeken van je plank! Een verrassend en leerzaam spel die je in een groepjes van 8 kinderen kunt spelen. 

Wilt u hier ook mee aan de slag in uw klas?
Dan kunt u het spel bestellen via onze website. 

Taalfontein

 
 

Bekijk en bestel hier

 
 

 

 

Bestel nu!
Prachtig beloningsmateriaal van de Bijbelverhalen
door Marjolein Hund

 

 

Van veel leerkrachten kregen we positieve reacties op de Bijbelillustraties van Marjolein Hund. Daarom hebben wij deze prachtige illustraties laten drukken als kaarten op A4 en A6 formaat. 

Ideaal te gebruiken bij het vertellen van een Bijbelverhaal en uit te delen als beloningsmateriaal. 

de pakketjes bestaan uit 16 stuks, iedere kaart toont een ander Bijbelverhaal. 

Hieronder kunt u deze kaarten gelijk bestellen!
16 stuks - A4 formaat
16 stuks - A6 formaat

 

 

 

 

Relatiebeheerders

Voor meer informatie over producten of om te bestellen kunt u terecht bij uw schoolleverancier of relatiebeheerder:

Dick te Brake

Dick te Brake

06-21287668
dtbrake@jongbloed.com

Henk Wilpstra

Henk Wilpstra

088-3263395
hwilpstra@jongbloed.com

Volg ons voor het laatste nieuws:

 

Facebook

 

Copyright © 2018 | Groen Educatief

 

 

Terug