EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

09-07-2020 | Weststrate: Al 85 jaar uw kantoorspecialist!

 

Weststrate, al 85 jaar de Zeeuwse kantoorspecialist

Bent u op zoek naar kantoorartikelen? We adviseren u graag bij uw keuze uit ons assortiment van ruim 50.000 kantoorartikelen. Samen met een team van 50 specialisten en een wereldwijd netwerk van professionele partners staan we iedere dag klaar om onze klanten een persoonlijk en op maat gemaakt advies te bieden.

We denken proactief met u mee en presenteren graag het gebruiksvriendelijke online bestelproces en onze fijnmazige logistiek. We leveren vanuit onze eigen distributiecentra met eigen vervoer direct uit voorraad bij u op elke gewenste locatie.

Bekijk onze mogelijkheden

 

Ga naar onze webshop

 

Even voorstellen
Mijn naam is Giovanni Kaijser, accountmanager Alles voor Kantoor bij Weststrate,en uw aanspreekpunt op het gebied van kantoorartikelen.

Ik help u graag bij het kiezen van het perfecte assortiment kantoorartikelen voor uw bedrijf. In dit filmpje stel ik me aan u voor en licht graag alle mogelijkheden toe in een persoonlijk gesprek. 

T 06 15 85 64 53
E giovanni.kaijser@weststrate.nl

 

Bel snel en win!
Kunt u niet wachten om kennis met Giovanni te maken? Bel hem dan voor een persoonlijke afspraak. Bent u één van de eerste 10 bellers? Dan ontvangt u een gratis startpakket inclusief een pak Navigator papier, waarmee u ook nog kans maakt op prachtige prijzen!

 

  50.000 artikelen    Leverbaar uit voorraad    Franco levering vanaf € 40  
Logistiek in eigen beheer   Proactief advies   Online bestelgemak

 
 

 

Weststrate Top 20 kantoorartikelen

Om snel een keuze te maken uit het complete assortiment hebben we een lijst van populaire producten voor u samengesteld. Bekijk hier de Top 20 kantoorartikelen en bestel ze direct in onze webshop.

 

Online bestelgemak
Het totale assortiment kunt u eenvoudig online bestellen. Uw bestelling wordt door ons op elke gewenste locatie bezorgd. Op onze website worden de bestelprocedure en alle mogelijke functionaliteiten uitgelegd. Maak vandaag nog een account aan en zie hoe eenvoudig het werkt.

Keuzehulp
Met onze keuzehulp pagina's helpen wij u eenvoudig tot het juiste product te komen. We hebben o.a. uitleg, handige tips en weetjes over: ergonomische hulpmiddelen, kabelmanagement, thuiswerken en tips voor een opgeruimde werkplek.

 

Maatwerk
Het verstrekken van promotie items zorgt ervoor dat uw merk overal verschijnt. Hoe nuttiger uw geschenk, hoe effectiever het zal zijn voor uw naamsbekendheid! Bij Weststrate bent u voor bedrukte promotiemiddelen aan het juiste adres. Bekijk hier ons aanbod.

Onze klanten aan het woord
De mening van onze klanten is voor ons erg belangrijk, zodat wij voortdurend verbeteringen kunnen doorvoeren en onze prettige samenwerkingen voort kunnen zetten. Lees hier alle beoordelingen van onze klanten. 

 

 

Bezoekadres:
Herculesweg 37
4338 PL Middelburg

Bel 0118 63 00 00
E-mail info@weststrate.nl
Online www.weststrate.nl

Onze showroom is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 u

 

 

Terug