EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

21-04-2022 | De Rekenwinkel: We gaan naar buiten met de robots!

 

 

De Rekenwinkel BV

 
 

 

 

Neem de robots mee naar buiten!

De zomer lijkt wel begonnen, dus laten we lekker buiten gaan leren. En dat kan prima met robots ook, door gebruik te maken van de eerste programmeerbare robot, écht ontworpen voor gebruik buitenshuis!

Met Bluetooth-functionaliteit en ontworpen voor robuuste uitdagingen, kan deze Ruige Robot worden bediend via de tablet of de TTS TacTile Reader (dezelfde als voor de Blue-Bot) of natuurlijk op de robot zelf. De bediening is vergelijkbaar met de Bee-Bot, dus supersimpel ook voor jonge kinderen.

Met een geheugen van maximaal 256 stappen kan de Ruige Robot de meest uitdagende activiteiten uitvoeren. Met 3 snelheden kunnen leerlingen instellen hoe snel de robot beweegt. Hij beschikt ook over een obstakelsensor die kan worden in- en uitgeschakeld om leerlingen voor te bereiden op de meer complexe programmering die voor hen ligt.

Een obstakelsensor die aan en uit kan worden gezet detecteert obstakels voor de robot en draait 45 graden achteruit voordat deze de rest van het programma uitvoert.

 

 

Meer lezen en bestellen met korting!

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitgebreid, Nederlandstalig lesboek

Bij aanschaf van een set van de Rugged Robots ontvang je niet alleen direct een mooie korting op de prijs, maar ook een uitgebreid lesboek vól inspiratie en lessen om deze robots goed in te kunnen zetten. En heb je een licentie op onze app? Dan vind je dit lesboek nu al daar terug!

 

 
 
 

Trainingen en Workshops

 

Onze ervaren trainers komen graag langs bij jullie op school en demonstreren specifieke materialen of juist een hele leerlijn. Ideaal voor een studiedag, een projectweek of een open dag!

 

We zorgen altijd voor voldoende materialen en laten na afloop het gebruikte lesmateriaal achter. Kun je geen afscheid van de materialen nemen? Dan maken we meteen een passend voorstel voor jullie school.
 

 

Lees meer

 

De Rekenwinkel
Jean Monnetpark 55
7336 BB APELDOORN
info@derekenwinkel.nl

Facebook

LinkedIn

 

Instagram

YouTube

 
 
 

 

 

 

Terug