EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

30-04-2022 | De Rekenwinkel: Hoi, lezer, ga je mee golfen?

 

 

De Rekenwinkel BV

 
 

 
 

Combineer spelen met leren en ga aan de slag met programmeren met onze favoriete mini-bot ontworpen voor op de green: Sphero Mini Golf! Creëer je eigen aangepaste golfbaan voor Mini om te navigeren, daag een vriend uit voor een game in de Sphero Edu-app of neem Mini mee op een rondje door het klaslokaal of de woonkamer. Met Mini Golf vier je je eerste hole-in-one voordat je het weet - geen clubs nodig!

 

Meteen Bestellen

 
 

Je eigen golfbaan?

 

De Sphero Edu-app bevat meer dan 100 begeleide STEAM- en computerwetenschappelijke lessen, activiteiten en programma's, bestaande uit verschillende vaardigheidsniveaus en inhoudsgebieden om kinderen te helpen leren coderen. Vraag je je af waar je moet beginnen? We hebben een selectie van activiteiten samengesteld om je door de basisprincipes van programmeren en creëren met de Sphero Mini Golf-robot te leiden.

 

En wie weet, maak jij binnenkort een eigen golfbaan met Sphero Mini? Mail ons een foto, de mooiste exemplaren belonen we met een gratis extra Mini Golf!

 

Trainingen en Workshops

 

Onze ervaren trainers komen graag langs bij jullie op school en demonstreren specifieke materialen of juist een hele leerlijn. Ideaal voor een studiedag, een projectweek of een open dag!

 

We zorgen altijd voor voldoende materialen en laten na afloop het gebruikte lesmateriaal achter. Kun je geen afscheid van de materialen nemen? Dan maken we meteen een passend voorstel voor jullie school.
 

 

Lees meer

 

De Rekenwinkel
Jean Monnetpark 55
7336 BB APELDOORN
info@derekenwinkel.nl

Facebook

LinkedIn

 

Instagram

YouTube

 

 

Terug