EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

30-06-2022 | Weststrate: Weststrate nieuws!

 

Zoveel te melden dus de hoogste tijd voor een Weststrate nieuwsbrief. Zo zijn er interessante ontwikkelingen op het gebied van recycling van verpakkingen, hebben we een zomerse lijn ton sur ton meubilair opgenomen en vertellen we u graag meer over cadeauverpakkingen. Verder is er nieuws over de markt/prijsontwikkelingen, onze persoonlijke beschermingsmiddelen en kantoorartikelen.

Tenslotte nodigen we u uit om iemand uit uw netwerk of uzelf te wijzen op onze openstaande vacatures. We hopen de nieuwe collega's in de volgende nieuwsbrief aan u te mogen voorstellen.

Veel leesplezier!

 

Nauwkeurig recyclen met CurvCode

De CurvCode, bestaande uit een uniek patroon, wordt op de verpakking meegedrukt. Hierdoor is een verpakking direct door diverse scanapparatuur te herkennen in het afvalscheidingsproces. Meer weten over deze nieuwe ontwikkeling? Lees het gehele nieuwsitem hieronder. Onze specialisten denken graag met u mee wat er in uw verpakkingslijn mogelijk is. Maak vandaag nog een afspraak.

Lees hier alles over de CurvCode
 

Ton sur Ton meubilair

De trend van dit moment: Ton sur Ton meubilair. De hippe kuipstoelen en traditionele schoolstoelen zijn uitgevoerd in prachtige pastelkleuren. Ze zijn daarnaast stapelbaar waardoor u snel en gemakkelijk in het aantal zitplaatsen kunt variëren. In onze belevingsshowroom zijn ze te bewonderen, komt u proef zitten? Onze specialisten Annabel en John vertellen u graag alles over deze stoelen.

Lees hier meer over dit meubilair
 

Voorbereid de zomer in 

We hopen dat bovenstaand beeld niet wederom de waarheid gaat worden. Weet in elk geval dat Weststrate is voorbereid en we voldoende voorraden mondmaskers, desinfectiematerialen, schorten en handschoenen voorradig hebben. Heeft u specifieke vragen over deze artikelen? Erwin en Wilma staan voor u klaar.

Corona gerelateerde artikelen
 

Cadeauverpakkingen

We verkopen luxe cadeauverpakkingen voor in uw winkel of webshop. Ons assortiment cadeauverpakkingen bestaat uit diverse soorten verpakkingen, in verschillende soorten en materialen. Wilt u cadeaudozen, cadeaukisten, cadeauzakken of cadeaupapier kopen? Wij leveren uit voorraad. Tevens hebben wij zijdevloei en verschillende bijpassende cadeaudecoraties verkrijgbaar. Onze specialisten Simone en Dominique adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bestel hier uw cadeauverpakkingen
 

Markt-prijsontwikkelingen

Door de mondiale spanningen worden we op logistiek en inkoopgebied continue uitgedaagd.  Qua prijzen zien we op sommige vlakken enigszins stabilisatie, denk hierbij aan de kunststoffen. Door de bijzondere hoge vraag en daarmee beperkte beschikbaarheid en/of hoge prijzen, blijft het in bepaalde artikelgroepen problematisch. Dit geldt bijvoorbeeld voor papier (kopieerpapier, papier voor tassen en/of verzendzakken), EVOH voor barrière toepassingen in folies etc. We doen er alles aan om de levertijden zo kort mogelijk te houden en onze voorraadposities op peil te blijven houden zodat we u goed kunnen blijven bedienen.

 

Leitz recycle assortiment

Elk product in dit assortiment is klimaatneutraal, 100% recyclebaar en gemaakt van een hoog percentage gerecyclede materialen. Premium kwaliteit met oog voor duurzaamheid en een uitmuntend design. Ordners, brievenbakjes, tabbladen, L-mapjes, nietmachines en perforatoren maken onderdeel uit van dit nieuwe assortiment. Giovanni presenteert deze producten graag, maak vandaag nog een afspraak.

Bestel hier direct in onze webshop de Leitz recycle artikelen
 

Weststrate is op zoek naar jou. Solliciteer vandaag of verdien € 250 als jij de nieuwe Weststrate topper aandraagt!

We zijn op zoek naar 2 commerciële verkoop binnendienst medewerkers en een marketing- en communicatie specialist. Denk je na het lezen van de nieuwsbrief bij dit bedrijf wil ik graag aan de slag of ik ken iemand uit mijn netwerk die perfect matched met de vacatures? Bekijk dan direct de vacatures en solliciteer vandaag nog of geef de nieuwe Weststrate topper aan! Wie weet schrijf jij dan de volgende nieuwsbrief of ben jij degene die een mooie nieuwe order schrijft.

Solliciteer direct
Ik weet een Weststrate topper en verdien €250
 
Weststrate is actief op diverse social media kanalen. Neem een kijkje door op één van onderstaande icoontjes te klikken.
 
Email
Website
Instagram
Facebook
LinkedIn
Pinterest
YouTube


Weststrate · Herculesweg 37 · Middelburg, 4338PL · Netherlands
 

 

Terug