EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

30-11-2022 | De Rekenwinkel:Tijdelijk 30% korting op Orboot en Plugo!

 

De Rekenwinkel BV

 

Verken de wereld met meer dan 400 hoogtepunten en 1000+ coole feiten in 6 categorieën - culturen, keukens, monumenten, uitvindingen, dieren en kaarten. Een geweldige toevoeging aan iedere les aardrijkskunde, maatschappijleer, geschiedenis en meer! Neem leerlingen mee op een interactieve ontdekkingsreis en inspireer de fantasie met deze interactieve AR (augmented reality) wereldbol.

Tijdelijk exclusief bij De Rekenwinkel maar liefst 30% korting op de Orboot en Plugo producten. Zo lang de voorraad strekt!

 

 

"Voor mij is dit speelgoed van het jaar!"
Bekijk de video van Meester Sander.

 
 
 

 
 

Shifu Plugo Tunes

 

Shifu heeft een leerzame piano ontwikkelt, die kinderen spelenderwijs 8 basis muzieknoten leert en hen vervolgens originele muziek laat componeren. Plugo Piano zit boordevol leuke oefeningen, levendige instructies en spelelementen, waardoor kinderen hun muziekvaardigheden, cognitieve vaardigheden, hand-oog coordinatie en het geheugen trainen!

 

 
 
 

Plugo Count

 

Shifu Plugo Count maakt het traditionele rekenen weer leuk om te doen! Los in 5 spellen, met meer dan 250 levels, allerlei rekensommen op met behulp van diverse spelstukken. Doordat er alledaagse taken voorkomen in de spellen, is het voor kinderen herkenbaar, wat hen helpt met het uitbreiden van de rekenvaardigheid, probleemoplossend vermogen en kritisch nadenken (STEM vaardigheden).

 

Plugo STEM Wiz pakket

 

Het Plugo STEM Wiz Pack bestaat uit drie educatieve spellen voor kinderen van 4 tot 10 jaar, die gebaseerd zijn op het ontwikkelen van STEAM vaardigheden. Het AR Gaming systeem maakt altijd gebruik van een Gamepad in combinatie met diverse spelstukken, die herkend worden door de tablet/iPad.

 

 

Alle Plugo artikelen met 30% korting!

 

Volop lesvoorbeelden

 

Aan de slag met de materialen uit ons assortiment? In onze handige app vind je voldoende lesmateriaal terug! Zo vind je er werkboeken met oefeningen, activiteitenkaarten, leskaarten, video's en meer.

 

Meer lezen over de app

 

 

De Rekenwinkel
Jean Monnetpark 55
7336 BB APELDOORN
info@derekenwinkel.nl

Facebook

LinkedIn

 

Instagram

YouTube

 

 

Terug