EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

24-03-2023 | Eduwinkel: Vakoverstijgend met Sphero Indi werken

 

De Rekenwinkel BV

 

Vakoverstijgend robots inzetten? Dan heb je niet een te moeilijk apparaat nodig. Zeker niet wanneer je al met jonge kinderen aan de slag wilt. En dat kan prima! Met Sphero's Indi duik je in de wereld van STEAM met de meest benaderbare robot voor gebruik op de basisschool, voor groep 1 t/m 8!

Indi inspireert kinderen tot fantasierijk en spelgebaseerd leren door kinderen in staat te stellen hun eigen doolhoven te ontwerpen en te bouwen, terwijl ze kritische probleemoplossende en computationele denkvaardigheden aanleren. Met zijn ingebouwde kleurensensor en kleurenkaarten biedt Indi eindeloze mogelijkheden om de creativiteit van kinderen te stimuleren, zonder de noodzaak van een app. Bouw aangepaste doolhoven, los puzzels op en bestuur de robot helemaal zelf!

Bestel je nu tijdelijk een Sphero Indi voor op school, dan kun je hem tot 30 dagen testen. Wij weten zeker dat ie bevalt, maar mocht je hem alsnog terug willen sturen, dan kan dat op onze kosten.

 

Bestel nu jouw Sphero Indi!

 
 

Download het gratis lesboek bij Sphero Indi!

 
 

 

Indi bij taal en rekenen

 

Lees meer over de inzet van Indi bij geletterdheidsontwikkeling en rekenen. 

 

Lees meer

 

 

 

Indi in speciaal onderwijs

 

Lees meer over de inzet van Indi bij kinderen in het speciaal onderwijs.

 

Lees meer

 

 

 

Gratis app-licentie!

 

Bestel je nu tijdelijk een Sphero Indi bij Eduwinkel, dan ontvang je onze uitgebreide app, vól lesmaterialen. Alles voor Indi, maar nog veel meer materialen ook voor andere technologische vernieuwingen voor in de klas.

 

Lees meer over de app

 
 

Eduwinkel
Jean Monnetpark 55
7336 BB APELDOORN
info@eduwinkel.nl

Facebook

LinkedIn

 

Instagram

YouTube

 

 

Terug