EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

10-07-2018 | Withagen Attractieverhuur: Nieuwsbrief Juli 2018

WelkomAssortimentEntertainmentHandige LinksContactIn het nieuws

 

 Op zoek naar waterspektakel?
Beste ,

De zon schijnt, er is geen wolkje te zien en mensen gaan weer vaker naar buiten. Zeker nu het vakantie wordt is er alle tijd om leuke activiteiten te ondernemen. Maar met de hoge temperaturen is er natuurlijk ook meer nood aan verkoeling. In plaats van een buikschuifbaan kun je ook eens denken aan andere leuke waterattracties. Bij het plunderen koel je lekker af in het water terwijl je een spannend spel speelt. Maar ook voor aan het water zijn er tal van leuke attracties. Want binnen zitten met dit mooie weer is eigenlijk zonde.

Voor ons complete aanbod kijkt u in onze actuele online folder. Vindt u echter hier niets naar uw zin, neem dan contact met ons op, want bijna alles is mogelijk.

 

 

Kermis in Tiburg!

De laatste week van juli is er weer kermis in Tilburg. Deze enorme kermis is de bekendste van Nederland en trekt dan ook vele duizenden bezoekers.

Dit jaar rijdt op de Tilburgse kermis ook een bekend treintje mee. Behalve op dinsdag en donderdag kun je alle dagen een ritje maken met de treinexpress!

Stap in en verplaats je op de leukste en makkelijkste manier over het kermisterrein. En rij ook zeker mee op maandag. De roze maandag in Tilburg is immers een heel bijzonder feest dat je een onvergetelijke ervaring zal bezorgen!

Iedereen kan mee in deze grote toeristentrein dus als je in Tilburg bent zoek dan zeker naar de treinhaltes van de treinexpress!

 

 

 

 

Goed nieuws voor Belgen

Dat er door het hele land attracties te vinden zijn van Withagen-attractieverhuur is misschien geen nieuws. Wie immers een unieke stormbaan zoals de vrachtwagen wil weet ons wel te vinden. Maar we merken dat ook onze zuiderburen ons steeds vaker weten te vinden.

En waarom ook niet? Vanuit de meeste vlaamse steden is het immers niet ver naar Bergen op Zoom. Dus ook als je bijvoorbeeld in Antwerpen woont kun je gemakkelijk attracties huren en afhalen bij ons.

Maar ook voor belgen kan dit wel eens voordeliger zijn dan je denkt! De prijzen op onze site zijn exclusief BTW. Als je iets huurt wordt het dus vaak duurder. Tenzij je een BTW nummer hebt! Ook voor belgische verenigingen en bedrijven geldt dan dat de BTW verlegd wordt.

Organiseer je binnenkort een evenement en zoek je nog springkastelen of ander leuk vertier? Kijk dan eens in ons assortiment en wie weet hebben wij Nederlanders wel precies wat je graag in België zou neerzetten!

 

 

 

Springkussen ontploft?

Deze week was er schokkend nieuws te lezen. In Groot-Brittannie was een springkussen ontploft aldus nu.nl. Hierbij is ook een vierjarig meisje tragisch om het leven gekomen.

Ook withagen-attractieverhuur schrok van dit artikel en vroeg zich af hoe dit heeft kunnen gebeuren. Wij willen jullie dan ook meer duidelijkheid hierover geven.

Allereerst betreft het hier geen springkussen zoals wij die verhuren maar een volledig gesealde trampoline. Dit betekent dat er geen lucht uit kan ontsnappen en de attractie dus altijd onder druk staat.

Door de hoge temperaturen in de volle zon op het strand werd de druk in deze attractie te hoog en ontstond er door het springen op de trampoline een te hoge druk wat leidde tot de ontploffing.

Bij springkussens die wij verhuren, zoals de base jump, blaast een blower continu lucht in het springkussen om deze op druk te houden. Lucht kan door de naden ontsnappen zodat er nooit een overdruk kan ontstaan. Daarom zal een ongeluk zoals hierboven niet kunnen gebeuren met onze opblaasbare kussens.


 

 

 

             

 

 

 

Terug