EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

Bedrijfsnieuws

Op deze pagina houden we u op de hoogte van het bedrijfsnieuws. Persberichten van bedrijven over hun activiteiten, nieuwe producten. Persberichten van musea en ander culturele instellingen, e.a.  Blijf deze pagina volgen voor de nieuwste ontwikkelingen! Wilt u zelf een persbericht aanleveren? Stuur deze dan (eventueel met foto's) naar info@edudeal.nl.

10-07-2020 | De Rekenwinkel: Nieuw: de robottafel!

Aan de slag met robots op school maar (nog) geen vaste ruimte? Dan biedt deze robottafel uitkomst! Dit meubel is opgebouwd uit een verrijdbare kast-module met ruimte voor 12 Gratnells opbergkisten (de LEGO-kisten) die we in diverse kleuren kunnen leveren.

lees meer

09-07-2020 | NMM: Ga jij er deze zomer weer lekker op uit? ☀

In de vakantieperiode zijn wij iedere dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Dankzij de grootte van ons museum én buitenterrein is er lekker veel ruimte voor een veilig en verantwoord dagje uit. Daarnaast zijn er van 18 juli t/m 16 augustus stoere buitenactiviteiten voor kinderen! Wie neem jij mee?

lees meer

09-07-2020 | Weststrate: Al 85 jaar uw kantoorspecialist!

Bent u op zoek naar kantoorartikelen? We adviseren u graag bij uw keuze uit ons assortiment van ruim 50.000 kantoorartikelen. Samen met een team van 50 specialisten en een wereldwijd netwerk van professionele partners staan we iedere dag klaar om onze klanten een persoonlijk en op maat gemaakt advies te bieden.

lees meer