EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

17-10-2018 | EventSummit: Win congres tickets | Samenwerking BOE | Online beurstraining | Agenda Tips

logo nieuwsbrief
eventsummit1

FacebookTwitterLinkedin

 

eve newsletter
header v2

 

Take your event to a higher level!

CONTACT | BEZOEKEN | EXPOSEREN | PRIJZEN  

BrancheContact (organisator van EventSummit) hecht veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens. Lees er alles over in ons privacybeleid op onze website. Je ontvangt deze mail, omdat je geabonneerd bent op één van onze mailing lijsten. Afmelden of je gegevens aanpassen kan via één van de linkjes onderaan deze nieuwsbrief.

 

Prijsvraag! Win 1 van de 3 congrestickets 

 

Over twee weken gaan we live met de ticketregistratie voor EventSummit 2019 op 31 januari in Rotterdam Ahoy. Die dag maken we ook de eerste spreker/dagvoorzitter bekend van het jaarlijkse congres voorafgaand aan EventSummit. Dit keer is het thema: “Maak het Verschil”.

Omdat we van prijsvragen houden, geven we drie tickets weg onder degenen die raden wie die eerste spreker/dagvoorzitter is. Maar dan moet je wel eerst het filmpje bekijken. In onze volgende nieuwsbrief maken we bekend wie de drie winnaars zijn!

Succes!

 

Mail Arjen

 

 

Logo Maak het verschilThumb prijsvraag

 

Eventsummit gaat samenwerken met Best of events

Best of Events is de toonaangevende beurs in Duitsland op het gebied van events. EventSummit is dat in Nederland. Samenwerking is een logisch gevolg. Wij kennen de Nederlandse markt en zij de Duitse. Eén van de belangrijkste doelen die we voor ogen hebben is de beide markten toegankelijker en transparanter maken. Ook zullen beide beurzen aanwezig zijn op ieders beurs om de bezoekers te informeren.

Stijn Oude Vrielink en Henrik Bollman hebben een artikel geschreven, waarom de Duitse evenementenbranche zo interessant is voor Nederlandse partijen. Het artikel kun je hier downloaden.

knop lees meer

BestofEvents BestofEvents2018

 

 

Thumb Ecovolt 2

Maak het verschil: Deel 1 - Ecovolt

Thema van de komende editie van EventSummit is “Maak het Verschil”. Hoe kun je als eventmanager, opdrachtgever, festivalorganisator, locatie, etc. de komende jaren het verschil maken in de branche? Door na te denken over jouw footprint, social impact, duurzame bedrijfsvoering, cateringwaste, stroomvoorziening, etc..

Vanaf nu maken we dan ook alleen nog vlogs bij bedrijven die met hun produkt of bedrijfsvoering het verschil maken.

In deel 1: Frank Bult van Ecovolt die met zijn produkt op een niet al te grote kermis in Alkmaar, 60.000 liter diesel bespaarde!

Bekijk vlog

 

 

nieuw: Online videoserie beurstraining

We hebben er hard aan gewerkt, maar hij is af: de serie online video’s voor iedereen die deelneemt aan beurzen of deze bezoekt. Han Leenhouts van Sales & Pepper en Arjen Lemstra doken diep in de materie van beurzen voor deze serie. Beursdeelnames en bezoeken kunnen namelijk veel effectiever en efficiënter. Er wordt veel geld en tijd gespendeerd met vaak een mager resultaat.

Met dank aan Spotcast voor het creatieve gedeelte en de montage!

In deze nieuwsbrief lichten we de eerste twee filmpjes eruit: “Beurstraining? Waarom!” en “Doelgroep en Doelstellingen”.

Veel kijkplezier!

Doel
beurstraining yt

 

 

AGENDA tips:

17 Oktober (morgen!): ADE GreenADE logo
Uiteraard zijn Joris en Arjen aanwezig bij ADE Green met dank aan VVEM. De festivalbranche loopt qua duurzaamheid een stuk voor op de evenementenbranche. We hopen enkele sprekers te zien die ook hun verhaal tijdens EventSummit kunnen doen.

 knop lees meer

 

Fryslan23 en 24 November: Explore the North in Leeuwarden

Vers van de pers, een tweedaagse Famtrip. Op 23 en 24 november nodigt Merk Fryslan je uit voor een mooi programma rondom Leeuwarden. Meer info vind je hier.

knop lees meer

 

 

 

Contact:
tel: 072 520 79 22 | email: arjen@branchecontact.nl | web: EventSummit

 
 

 

FacebookTwitterLinkedin

 
 

 

 

 

Terug