EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

17-01-2019 | NOT: Het aftellen naar de NOT is begonnen, tot volgende week!

 

4… 3… 2… 
Jaja, nog 5 dagen en dan is het toch echt zo ver: NOT 2019 gaat van start. Team NOT worstelt zich door last-minute to-do-lijsten, exposanten posten druk hun voorbereidingen voor de NOT op sociale media, en de (op)bouwmaterialen worden aangeleverd. Oftewel: alles is in volle gang. Laat de NOT dus maar komen! 

In deze voorlaatste nieuwsbrief voor het begin van de beurs, aandacht voor de volgende zaken: droombanen in de aanbieding, een teamuitje naar de NOT, en innovaties van exposanten. Kortom: mis het niet. 

 

Tips & Tricks voor W&T-lessen

Proefjes, experimenten.. je doet leerlingen er een groot plezier mee! En onderwijs in Wetenschap & Techniek biedt ruimte om hun talenten te ontplooien. Daar hebben ze de rest van hun leven baat bij!
In deze download geven we je handige tips en leuke lesideeën. Lesgeven in W&T: doe je mee?

 

Naar whitepaper

button bg

 

 

 

Ontdek en bezoek molens!

Molens vertellen een bijzonder verhaal. Met hedendaags lesmateriaal, nieuwe interactieve animaties en excursies wil De Hollandsche Molen basisschoolleerlingen laten kennismaken met molens als cultureel erfgoed. Ze wil leerlingen de bijzondere techniek van molens, de vele molenfuncties en de rijke geschiedenis zélf laten ontdekken.

 

Lees verder

button bg

 

 

 

 

Droombanen in de aanbieding!

Je nieuwe collega? Die vind je op de NOT! Het mag dan nieuws over het lerarentekort regenen, er zijn ook genoeg (aspirant) leraren die wél op zoek zijn naar een baan. Of willen switchen. De NOT is de ideale plek om de geschikte kandidaat te vinden. Daarom hebben we sinds dit jaar De Vacaturewand, waar we de leukste vacatures uit het onderwijs posten.

Ben jij op zoek naar een nieuwe collega? Is er een openstaande vacature op jouw school? Meld het ons via het vacatureformulier, en stuur het dan ingevuld terug naar not@jaarbeurs.nl. Alle ingezonden vacatures krijgen een mooi plekje op de vacaturewand op de NOT.

 

Naar het vacatureformulier

button bg

 

School van de Toekomst

 

 

Altijd al de droom gehad om de bekende zanger Alain Clark te ontmoeten? Of met Kikker, de groene kindervriend van Max Velthuijs, op de foto te gaan? Dat kan dit jaar op de NOT bij op de Kleuteruniversiteit bij stand 01.A110. Alain verzorgt samen met illustrator Loes Riphagen een workshop op woensdag 23 januari, waarin hij o.a. vertelt over de totstandkoming van zijn allereerste boek. Je kunt er ook een goodiebag van Kikker ophalen en een bezoek van Kikker in jouw klas winnen.

 

 

 

De NOT als teamuitje!

Studiedag? Teamuitje? Of wil je met je hele klas naar de NOT komen? Laat het ons weten middels een » groepsaanmelding vanaf 25 personen. Stuur ons een mail waarin je vermeldt met hoeveel personen je van plan bent te komen en wij regelen de registratie.  

Bovendien kun je gebruik maken van twee mooie beursacties:
· Maak gebruik van de Vroege Vogel-actie: tussen 10.00 en 11.30 uur kun je op alle terrassen een heerlijke cappuccino, koffie of thee met muffin voor maar € 4,25 krijgen.  
· Daarnaast kunnen we ook de lunch verzorgen. Hiervoor hebben we een speciale beursaanbieding: voor 6,95 p.p. bieden we je diverse belegde broodjes met een beker melk, koffie/cappuccino of thee.

 

Start groepsaanmelding

button bg

 

 

 

 

Liedjes op kleur spelen

Het stikt van de leuke acties, inspirerende updates en vlogs op Facebook en Instagram. Zo geven we twee gratis cursusboeken weg over leren. We hebben een #achterdeschermen-videoreeks tijdens de laatste voorbereidingsweken, met brand manager Audrey in de hoofdrol. En: een eigen Cavatina – of outdoor xyolofoon - op school, waarop je liedjes op kleur kunt spelen zonder kennis van het notenschrift. Wie wil dat niet? De mensen van Percussion Play verloten er eentje op de beurs. Deze inhoud en meer inspiratie voor informatieve en verrijkende sessies op onze sociale media-kanalen.

 

Lees verder

button bg

 

 

 

 

 

Advertorial
Ontdek Snappet tijdens de NOT!
Benieuwd waarom ruim 30.000 leerkrachten dagelijks met Snappet werken? Kom naar de leukste klas van de NOT en ontdek het zelf!
In 10 minuten ervaar je op een ludieke manier hoe Snappets adaptieve lesstof zorgt voor tijdwinst, inzicht en hogere leerresultaten.
Download hier je ticket voor de leukste klas

 

 

 

 

 

Reserveer nu in je agenda: 

 

 

 

22 januari 2019 | 10.00 - 17.00 uur

 

 

23 januari 2019 | 10.00 - 20.30 uur

 

 

 

24 januari 2019 | 10.00 - 17.00 uur

 

 

 

 

 

 

25 januari 2019 | 10.00 - 17.00 uur

 

 

 

26 januari 2019 | 10.00 - 16.30 uur

 

 

Voorlopige deelnemerslijst »

 

 

 

 

 

 

 

Volg ons en praat mee op social media

 

footer top

Privacystatement   Disclaimer   Contact

© 2016 Jaarbeurs

Jaarbeurs

 
 

 

Terug