EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

14-09-2021 | Nationaal Schoolreis Magazine & Werkweek: Nationaal Schoolreis Magazine, vanaf vandaag in de brievenbus.

Nieuwsbrief 14 september 2021

 

Schoolreistips voor en door organisatoren

De nieuwste editie van het Nationaal Schoolreis Magazine ligt vanaf vandaag weer in de brievenbus. Dat betekent dat je weer aan de slag kunt met het organiseren van de buitenschoolse activiteiten.

Een schoolreis, een excursie, een klasuitstap of bijvoorbeeld een schoolkamp is voor leerlingen iets waar ze altijd naar uitkijken. Het is het hoogtepunt van het schooljaar. Maar waar gaan we naartoe? Er zijn zoveel leuke en interessante locaties. Wat is het doel van de uitstap? Wie maakt de keuze? Wat is het budget? Waar moet rekening mee gehouden worden?

Veel vragen... Op schoolreis.nl vind je een compleet overzicht met tips (voor en door organisatoren) om te kiezen voor een uitstap die bij je schoolgroep past.

schoolreis.nl/tips

 

Het Museon en Omniversum bundelen krachten

Zij gaan namelijk fuseren! Samen laten ze met nog meer impact zien hoe mooi de aarde is. Museon-Omniversum wordt dé plek waar je aan de slag gaat om held op jouw planeet te worden, waar je geraakt wordt door indrukwekkende films en uitdagende activiteiten voor een betere wereld. Deze nieuwe combinatie neemt de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties als uitgangspunt en we laten vooral zien wat ‘praktische oplossingen voor de planeet’ zijn.

Meer informatie lees je op de website.

museon.nl

 

Kom naar Terschelling voor een onvergetelijke schoolreis!

Zoek je een perfecte locatie voor de schoolreis of een introductiekamp? Kom dan naar Terschelling!

Ervaar de prachtige natuur en geniet van de verrassende educatieve onderdelen en spectaculaire activiteiten. Er is een keuze uit verschillende arrangementen, waarbij je de schoolreis zo actief of educatief mogelijk kunt maken. Door de intensieve en jarenlange samenwerking tussen MooiWeer, Stayokay, Rederij Doeksen en Staatsbosbeheer is een uitstekend verzorgd verblijf van begin tot eind gegarandeerd.

Meer info? Kijk dan snel op de website voor alle mogelijkheden!

schoolreisnaarterschelling.nl

 

Neem je leerlingen mee op ontdekkingreis door de wereld van water!
 
Klaar voor het nieuwe schooljaar? Neem je leerlingen mee op ontdekkingreis door de wereld van water! Als al het water van onze planeet in een badkuip zat, kunnen wij daar slechts één theelepel van gebruiken. Onze planeet is voor 70 procent bedekt met water, maar slechts 2,5 procent daarvan is zoet water.

In Hidrodoe wordt leren leuk. Met experimenten, workshops en een 4D-cinema is er steeds voldoende te beleven. Kleuters, kinderen of tieners? Ontdek het educatieve aanbod op de website.

hidrodoe.be/scholen

 

 

Copyright © 2021 Nationaal Schoolreis Magazine, All rights reserved.

Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, sinds 1992 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt. 
 

 

Terug