EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

25-01-2022 | De Rekenwinkel: Exclusief bij De Rekenwinkel: 25% korting op OSMO!

 

 

De Rekenwinkel BV

 
 

 

 


 
 
 

Bestel OSMO nu met 25% korting!

 
 
 


 
 

OSMO is een uniek spelsysteem dat een geheel nieuwe interactie met de tablet biedt door de ombinatie van fysiek spel en tablet-gameplay. Osmo brengt fysieke spelletjes naar de tablet en stimuleert spelenderwijs creatief denken en sociale interactie. Alle spellen kunnen na aanschaf van de basisset gratis worden gedownload in de App Store. Overleg met elkaar over de betekenis van woorden. Leer coderen met Awbie door aarbeien te zoeken en met geld omgaan in je eigen pizza restaurant. Niet voor niks is Osmo door Meester Sander opgenomen in zijn lijst met favoriete apps voor de iPad!

Osmo brengt kinderen en hun vriendjes, vriendinnetjes en families dichter bij elkaar door samen te werken. Plezier is met Osmo gegarandeerd een feit. Nog nooit was spelletjes spelen en leren zo leuk!

 

 

Bekijk het assortiment

 
 

 

 
 

Osmo Little Genius Starter Kit

 

Vier verschillende spellen om te leren en te spelen. Betrek kleuters bij kernvakken en levenslange vaardigheden. Ze kunnen pre-leesvaardigheden leren in ABC's, probleemoplossende vaardigheden in verhalen, sociale en emotionele vaardigheden in Squiggle Magic en creativiteit opwekken met Costume Party.

 

Osmo Pizza Co. Starter Kit

 

Run je eigen pizza restaurant! Bak snel pizza's voor je klanten en bereken het wisselgeld met echte munten en bankbiljetten. Investeer je winsten om je restaurant groter en beter te maken en zo een echte ondernemer te worden!

Kinderen leren door te spelen. Combineer in deze set fysieke objecten met een computerspel om zo hun verbeelding en leercapaciteiten te verhogen. Leer optellen, aftrekken en delen in een spel dat zich automatisch aanpast aan het niveau van het kind. Ontcijfer welke pizza de klanten willen aan de hand van non-verbale communicatie en zorg voor positieve reviews.

 
 

De Rekenwinkel
Jean Monnetpark 55
7336 BB APELDOORN
info@derekenwinkel.nl

Facebook

LinkedIn

 

Instagram

YouTube

 

 
 

 

Terug