EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

25-01-2022 | Leer in het Verkeer: Zeer positieve CROW-beoordeling voor Leer in het Verkeer!

 

45 van de 50 sterren voor Leer in het Verkeer!

Hoera! Leer in het Verkeer is zeer positief beoordeeld door CROW. Dit nationale kennisplatform voor infrastructuur, verkeer, vervoer en openbare ruimte beoordeelt educatieve verkeersprogramma’s.Hierbij zoomen ze in op onderwerpen als keuze voor de doelgroep, didactische uitgangspunten, inhoud en vormgeving. Op 8 van de 10 punten heeft Leer in het Verkeer de maximale 5 sterren behaald! 
We zijn ontzettend trots. Lees hier de CROW-beoordeling 

Nieuw: meer aandacht voor ouders

Voor de CROW-beoordeling hebben we Leer in het Verkeer een update gegeven. Het programma biedt educatief les- en spelmateriaal over verkeer waarmee basisscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen spelenderwijs aan de slag kunnen. Aan de basis hoefden we niets te doen, alleen hebben we nu meer aandacht besteed aan ouderbetrokkenheid. Daarom hebben we nu naast de Joep-in-het-Verkeertas voor thuis ook een ouderhandleiding, nieuwsbrief en digitaal oudermateriaal om de belangrijke rol die ouders spelen in de verkeersbewustwording een centralere plek in het programma te geven. 

Meer info over het lespakket? Vraag 't ons!

 

 

Succesvolle verkeerspilot Den Haag

Leer in het Verkeer heeft in opdracht van de gemeente Den Haag een pilot georganiseerd. Hieraan deden vijf peuterspeelzalen mee. Het idee? Ouders en pedagogisch medewerkers de waarde van verkeerseducatie voor jonge kinderen laten ervaren. Pedagogisch medewerkers kregen voorlichting over het programma en gingen enthousiast aan de slag met de lessen en activiteiten. Ouders konden aan een informatieavond deelnemen die georganiseerd werd door onze verkeersleerkracht Viola. Zowel kinderen, ouders als pedagogisch medewerkers deelden hun enthousiasme over Leer in het Verkeer met ons. Meer informatie over deze geslaagde pilot

Nu al aandacht besteden aan de ‘wij gaan weer naar school’ campagne? Hoe vroeger hoe beter! In de weken na de zomervakantie vallen nog steeds de meeste verkeersslachtoffers en dat kan en moet anders.
Kijk hier voor campagne-informatie 

Ik wil informatie over de campagne ontvangen

 
 

Leer in het Verkeer is een product van Tjinco bv. 

 

Facebook

Twitter

LinkedIn

Website

Email

Instagram

 
 
 
 

Illustraties Dick Bruna © Mercis bv 1953-2022

Ons adres is:
Zuidlarenstraat 57
Unit 2.05a
2545 VP Den Haag
+31 70 361 59 35

www.leerinhetverkeer.nl
info@leerinhetverkeer.nl
 

 

 

Terug