EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

06-03-2024 | KindVak beurs: Uitnodiging KindVak 2024

Beste KindVak geabonneerde,

Op 19, 20 en 21 september 2024 opent Brabanthallen ’s-Hertogenbosch haar deuren weer voor KindVak: hét vakevent voor kinderopvang & primair onderwijs! Kom jij ook? De online registratie is nu live!

Klik hier om aan te melden.

Waarom moet jij erbij zijn?
Een breed exposantenaanbod, interessante workshops, alle trends en ontwikkelingen uit jouw branche én netwerken met voor jou interessante personen en bedrijven: KindVak biedt het allemaal. Als pedagogisch professional is dit dé plek waar je moet zijn, want drie dagen lang vind je alles op het gebied van kinderopvang en primair onderwijs onder één dak.

KindVak steunt Spieren voor Spieren
In Nederland zijn er 20.000 kinderen met een spierziekte. Dit heeft een enorme impact op het kind en het gezin. Dikwijls belanden zij na diagnose in een intensief medisch traject met veel zorg en aanpassingen. Spieren voor Spieren zet zich in voor deze kinderen en hun gezinnen. En KindVak zet zich, samen met Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, in voor dit mooie goede doel! Bij aanmelding heb je de mogelijkheid € 1,- te doneren aan Spieren voor Spieren.

Naast het opdoen van kennis, inspiratie én het ontmoeten van branchegenoten, kun je met jouw bezoek aan KindVak dus ook kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is om naar een kinderopvang of school te gaan, helpen. Hoe mooi is dat!

Workshopprogramma
Kennisoverdracht is een belangrijk onderdeel van KindVak. Achter de schermen zijn we een interessant en gevarieerd workshopprogramma aan het samenstellen. Zodra dit definitief is ontvang je hierover bericht en kun je via onze website een plekje reserveren bij twee workshops naar keuze (vrijblijvend) .

Meer informatie & vragen
Kijk voor alle laatste informatie over KindVak op onze website.
Heb je daarna nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via info@kindvak.nl of bel ons op 073 – 20 20 229.

We kijken ernaar uit jou in september te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,
Namens het KindVak Team

Frank Duller en Natascha Kiefmeijer

Contact
W.| kindvak.nl
E. | info@kindvak.nl
T. | 073 - 2020 229

Openingstijden
Donderdag 19 september 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag 20 september 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 21 september 10:00 tot 17:00 uur

Locatie
Brabanthallen
Diezekade 1
5222 AK ‘s-Hertogenbosch

 

 

 

Terug