EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

07-03-2024 | KindVak Magazine - november editie

 

KindVak - Als werken met kinderen je vak is!

 

KindVak Logo

 

 

Beursinfo     Nieuws     Praktische informatie    

 

#

 
 

Duurzaamheid

 

Wat vliegt de tijd toch: de derde maand van het jaar 2024 is alweer aangebroken. Het voorjaar staat voor de deur en de eerste lentezonnestralen hebben ons al verblijd! Maar veel tijd om hiervan te genieten heeft ons team niet. Naast het bomvolle KindVak Magazine dat voor je ligt, zijn we vol energie bezig met de organisatie van KindVak. De beurs krijgt steeds meer vorm en belooft ook dit jaar opnieuw weer veel te bieden. Én… aanmelden is vanaf nu mogelijk!

Maar nu eerst terug naar het KindVak Magazine dat voor je ligt. De eerste editie van 2024, dit keer met het thema Duurzaamheid. Een inspirerend magazine, waar dit thema op veel vlakken belicht wordt.

Veel leesplezier!

 

 

Lees hier het hele magazine

 

 

 

 

Zorg voor een duurzaam leven

 

Als je aan mensen vraagt wat ze willen worden, dan krijg je geregeld ‘oud’ als antwoord. Helaas is het niet iedereen gegeven om oud te worden. Bijzonder om te weten is dat inwoners van Okinawa in Japan juist vaak oud worden maar dat ze hier niet bewust mee bezig zijn. Okinawa is één van de Blue Zones op de wereld en wat kunnen wij leren van hun duurzame manier van leven?

 

 

Lees meer

 

 
 

#

 

 

Duurzame communicatie met ouders: hoe blijf je in gesprek?

 

Een eerste mail of telefoontje van een ouder met vragen over de opvang, een gesprek tijdens de rondleiding, de spannende wenochtend van een kind… Vanaf het begin is e   contact met ouders. Hoe blijf je, in tijden van personeelstekorten en volle agenda’s, in gesprek met hen?

 

 

Lees meer

 

 
 
 

#

 

 

KindVak 2024
19, 20 en 21 september 
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

 

Ja, ik ben erbij!

 

 

Meld je aan voor KindVak 2024

 

 
 

 

 

 

De meest duurzame kinderopvanglocatie van Nederland

 

Als we het hebben over duurzaamheid, is er één kinderopvangorganisatie die het wel op een heel bijzondere manier aanpakt: KOSMO. Innovatieve directeur Sebastiaan Dekkers richtte in 2020 hij zijn eigen bouwbedrijf op, omdat hij de meest duurzame kinderopvanglocatie van Nederland wilde bouwen.

 

 

Lees meer

 

 
 

 

 

Werken met kinderen is werken met gevoel

 

Een gezonde en energieke omgeving voor zowel kinderen als professionals, daar worden we allemaal blij van. Maar hoe creëren we zo’n vitale organisatie? Astrid Boot, oprichter van Bateau Advies – Vitaliteit, vertelt hoe je professionals in de kinderopvang kunt laten floreren.

 

 

Lees meer

 

 
 

 

Ons redactieteam

Over KindVak magazine

 

 

KindVak werkt met een aantal vaste redacteuren, die ons redactieteam vormen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar gastredacteuren. Interesse om een bijdrage te leveren aan KindVak Magazine? Neem contact met ons op via info@kindvak.nl.

 

 

KindVak - Mireille David

Wendy Meerbeek

 

KindVak - Wendy Meerbeek

Sanne
Kuipers

 

KindVak - Aart Verschuur

Aart
Verschuur

 

KindVak - Wendy Meerbeek

Mireille
david

 

 

 

 

Ontmoet ons redactieteam

 

 

 

Natascha Kiefmeijer

 

 

Organisator KindVak

Natascha Kiefmeijer

+31(0)73 20 20 229 | info@kindvak.nl

 

Voor eventuele vragen over je deelname of bezoek ben ik via bovenstaand telefoonnummer en/of mailadres bereikbaar. Ik zie uit naar een fijne samenwerking en een fantastische Kindvak 2024 editie.

 

 

Ik hoor graag van je

 


Contact   |  Nieuws   |  Beursinfo  

Volg KindVak op

 

Terug