EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

21-03-2024 | Learnbeat: Een video zegt meer dan 1000 woorden

Beste onderwijsmensen,

Deze maand in de spotlights: 

We hebben een blog geschreven over het inzetten van digitaal beeldmateriaal in je lessen. Verder hebben we nieuwe Xtra-modules toegevoegd. Gebruik je nog geen Learnbeat Premium? Probeer het dan nu vrijblijvend uit.

Ook staat de ontwikkeling van Learnbeat niet stil. Lees alles over de mogelijkheid om klassen favoriet te maken en toetsen opnieuw in te plannen

Tot slot hebben we mooi nieuws vanuit onze uitgever van lesmateriaal digitale geletterdheid: GO21_.

Veel leesplezier,

Met vriendelijke groet,

Mandy van Learnbeat

 

Met het verbannen van de mobiele telefoon is niet alle afleiding verdwenen uit het klaslokaal. Het kan een uitdaging blijven je leerlingen bij de les te houden. Aansprekend en interessant lesmateriaal dat op een leuke manier gebracht wordt, helpt jou daarbij. Informatie uit een video boeit soms meer dan het lezen van dezelfde informatie in een stuk tekst.

Lees in de blog hoe je in Learnbeat interactief digitaal beeldmateriaal inzet.

Lees de blog

 

Lees de blog

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees de blog
 

Je kan Learnbeat op verschillende manieren inzetten. Volg jij het liefst je vakmethode van A tot Z? Dat kan! Laat je de methode het liefst volledig links liggen en maak jij je eigen lesmateriaal? Dan kan ook! Ook is het mogelijk om lesmateriaal van uitgevers, andere docenten en jezelf te combineren en te arrangeren tot iets wat past bij jouw lessen. Hoe jij ook wilt werken, Learnbeat kan je ondersteunen.

Vraag nu een proefaccount aan voor een kijkje in Learnbeat.
We nemen contact met je op voor het aanmaken van de tijdelijke gratis licentie. 

Bekijk het proefaccount

 

Bekijk het proefaccount

Rechthoek: afgeronde hoeken: Bekijk het proefaccount
 

Xtra biedt herhalende, verdiepende en methodevervangende lesmodules voor jouw vak. De modules zijn zorgvuldig samengesteld door de redacteuren van Learnbeat. Op basis van wensen van docenten voegen we regelmatig nieuwe modules toe. Zo zijn nu Woordsoorten voor het vak Nederlands, Rekenvaardigheden en Studiebegeleiding toegevoegd. Nieuwsgierig naar de inhoud?

Vraag nu jouw proefaccount aan om het lesmateriaal te bekijken.
Xtra is onderdeel van de Premiumlicentie.

Lees meer over Xtra

 

Lees meer over Xtra

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees meer over Xtra
 

Geef je les aan veel klassen? Dan kan het vinden van de juiste klas in het klassenoverzicht betekenen dat je flink moet scrollen. Maak je daarnaast ook eigen lesmateriaal in ontwikkelklassen of neem je af en toe een les over van een collega, dan wordt de uitdaging alleen maar groter. Om het overzicht wat ordelijker te maken kan je vanaf nu klassen favoriet maken. Kies de actieve klassen of de klassen die jij in de gaten wilt houden, deze blijven bovenaan staan. De overige klassen worden netjes ingeklapt.

Lees meer over klassen favoriet maken

 

Lees meer over klassen favoriet maken

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees meer over klassen favoriet maken
 

Griep of migraine houdt doorgaans geen rekening met geplande toetsen. Het kan daarom voorkomen dat een leerling een toets niet maakt op het daarvoor geplande moment. Het inplannen van toetsen in Learnbeat is gewijzigd, waardoor leerlingen op een later moment de toets alsnog kunnen maken. Als een leerling de toets nog niet heeft geopend, kan je deze nu makkelijk opnieuw inplannen op een ander moment.

Lees de update

 

Lees de update

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees de update
 

Leerlingen zijn praktisch met het tablet in de hand opgegroeid. Echter, het omgaan met een device tijdens de schooltijd of het swipen van Tiktok-filmpjes is wezenlijk anders dan een goede e-mail schrijven of delen van een online document. Daarom helpt het lesmateriaal van GO21_, gebaseerd op de negen kerndoelen van het SLO, om leerlingen van de nodige vaardigheden te voorzien, zodat ze goed mee kunnen komen in het digitale tijdperk. Met deze doorlopende leerlijn voor Digitale Geletterdheid en Digitaal Burgerschap in Learnbeat help je je leerlingen digivaardig te worden. Benieuwd naar de inhoud?

Bekijk het proefaccount

 

Bekijk het proefaccount

Rechthoek: afgeronde hoeken: Bekijk het proefaccount
 

Volg jij ons nog niet op social media? Doe dat dan snel als je op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes bij Learnbeat. Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn voor updates over nieuwe werkvormen, aankomende evenementen, winacties en meer

 
 

Learnbeat

3e Binnenvestgracht
23L1
2312 NR Leiden

(085) 13 04 652

 

Terug