EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

22-03-2024 | EduWinkel: GRATIS Ticket to Ride bordspel bij Intelino cadeau!

 
 

Krijg een GRATIS Ticket to Ride spel bij iedere set Intelino!

Tsjoek tsjoek! Programmeer je eigen slimme trein.

De Intelino Smart Train Classroom Set is ontworpen om het gebruik van de Intelino slimme robottreinen in een klaslokaal te stroomlijnen. Deze set van 4 eenheden bevat alle functies en accessoires om de slimme treinen snel in te zetten in de klas. Wanneer de les voorbij is, kunnen de leerlingen de treinen en sporen gemakkelijk terug in hun dozen inpakken met gegoten plastic bakjes en je bergt alles op in de meegeleverde opbergtas.

Intelino kan worden ingezet van groep 1 tot in het voortgezet onderwijs, door de vele verschillende manieren van programmeren. Met blokjes voor de jonge kinderen en Scratch en Python voor meer gevorderde leerlingen. Een echte aanrader!

Tijdelijk krijg je bij iedere Classroom Set Intelino een gratis Ticket to Ride bordspel cadeau. Er zijn 3 verschillende om uit te kiezen dus voor ieder wat wils!

BESTEL JE SET EN KRIJG EEN SPEL!

 
 

Spookstad

De snel en makkelijk te leren, en spelen, variant van Ticket to Ride: Spookstad. Een ideale introductie voor de jongere spelers die het Ticket to Ride spel willen spelen.

In deze gruwel editie van het klassieke Ticket to Ride spel kunnen zowel jong als oud verschillende gruweltocht-bonuskaarten verzamelen, hun routes claimen op de map en proberen in verschillende locaties te bezoeken in dit stadje waarvan je haar rechtop gaat staan. 

"Klop, klop... Trick or treat!"

Mijn Eerste Reis

Speciaal voor de jongste avonturiers: Ticket to Ride Mijn Eerste Reis, laat kinderen kennis maken met de wondere wereld van Ticket to Ride! Het doel van Ticket to Ride Mijn Eerste Reis is hetzelfde als bij de originele versie. Spelers gaan met elkaar de strijd om de meeste treinkaarten te verzamelen, routes te claimen en daarbij beroemde steden in Europa met elkaar te verbinden. Ga je vanaf Moskou, via Berlijn naar Londen? Of probeer je misschien de Oost-West bonuskaart te verdienen door de treinroute vanaf Madrid helemaal naar Ankara te claimen?

 

Ticket to Ride Europe

Reis het hele Europese continent over met Ticket to Ride Europe, al jaren lang het meest populaire bordspel in Nederland! Waag je een reis door de donkere tunnels in Zwitserland of aan boord van een veerboot op de Zwarte Zee? Of bouw je schitterende treinstations in de grote hoofdsteden van oude wereldrijken?

BESTEL JE SET EN KRIJG EEN SPEL!

 

Eduwinkel

Jean Monnetpark 55, 7336 BB, Apeldoorn

 
 

 

Terug