EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

26-03-2024 | FDS Promotions: AVIRA-producten | Meer is minder

 
AVIRA legt de focus op een minimale ecologische voetafdruk.

Avira werd ontwikkeld met één focus voor ogen: Meer is minder. Ze streefden naar een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk en ontwikkelden een ontwerp dat bij ieders levensstijl past. Daarom zijn de Avira-producten gemaakt van 100% gerecyclede materialen, die door derden zijn gecertificeerd. Ze zijn allemaal intensief herbruikbaar en bovendien past het minimalistische ontwerp bij iedereen.

Shop AVIRA »
Bij elk verkocht AVIRA-product wordt er 2% van de opbrengst aan Water.org gedonneert. Dit is een wereldwijde non-profitorganisatie die zich inzet om water en sanitaire voorzieningen naar de wereld te brengen. Het doel is om het veilig, toegankelijk en kosteneffectief te maken en mensen toegang te geven tot veilig, drinkbaar water en sanitaire voorzieningen. 

Alle Avira-producten worden gemaakt met gecertificeerde gerecyclede materialen zoals RPET en gerecycled roestvrij staal. Het GRS- of RCS-logo zorgt ervoor dat de materialen die in het product worden gebruikt, echt gerecycled zijn.

Herbruikbare verpakking

Elk Avira-item wordt geleverd in een FSC®-gecertificeerde doos die je kunt hergebruiken in bv. een telefoonhouder, pennenhouder of bloempot. Slim toch!
 
 
 
Wij staan voor je klaar.

✆ Bel ons op
+32 11 66 84 40

✉ Stuur een mailtje
info@fdspromotions.com

⚲ Spring eens binnen
Waterrijtstraat 32, B-3920 Lommel

 

Terug