EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

03-04-2024 | Onderwijs Media: Wat weet jij van jouw onderwijsdoelgroep?

 

 


 

Bereik meer in het onderwijs!

 

???? Wat weet jij van jouw onderwijsdoelgroep?

???? Hoe kan Aurecool zich beter positioneren?

???? Het belang van consequente communicatie

???? Jouw digitale product uitgelegd via een video

­

 

Wat weet jij van jouw onderwijsdoelgroep? Weet je genoeg?

Het is cruciaal om te begrijpen waar de behoeften van jouw onderwijsdoelgroep ligt en hoe het keuzeproces verloopt. Dit inzicht stelt jou in staat om gerichte oplossingen te bieden die daadwerkelijk aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van het onderwijs. 

Want, weet jij welke criteria belangrijk zijn bij het kiezen van scholing of (additionele) leermiddelen? Wanneer vindt het beslismoment plaats? En sluit jouw product of dienst aan bij de leerdoelen?

Via onze panels (denk dan aan honderden leerkrachten in het po of honderden docenten in het vo) zorgen wij ervoor dat jouw aanbod nog meer aansluiting bij het onderwijs krijgt. Benieuwd welke onderzoeken wij voor jou kunnen uitvoeren? 

Plan een vrijblijvende kennismaking in.

­

 

Hoe kan Aurecool zich beter positioneren? 

Aurecool is klaar voor meer groei en wil haar product steviger in de markt zetten. Dat vraagt om een nieuwe positionering. Een positionering die de positie van Aurecool versterkt door de sterke punten te belichten.

Maar welke belofte past bij Aurecool? 

­

 

Meer over deze case

Rechthoek: afgeronde hoeken: Meer over deze case

­

 

­

­

­

Het belang van consequente communicatie

Consequente communicatie speelt een cruciale rol in het opbouwen van merkloyaliteit en het genereren van betrokkenheid bij onderwijsprofessionals. 

Door op verschillende momenten te communiceren, blijf je top-of-mind. Hoe blijf je voordelig én regelmatig in contact met het onderwijs? Bekijk ons jaarabonnement.

­

­

­

Jouw digitale product uitgelegd via een video

Dat het onderwijs weinig tijd heeft is bekend. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep weet wat zij moet doen met jouw product of dienst? 

Een video biedt een visuele demonstratie van jouw product of dienst. Onderwijsprofessionals krijgen beter begrip van hoe jouw product of dienst werkt 

en wat de voordelen ervan zijn. 

Nuttig als je specifieke functies wil tonen die moeilijk te begrijpen zijn via tekst of afbeeldingen. Of als je een complex concept wil overbrengen.

Wij ontwikkelden deze nieuwe demo voor de ANWB Verkeersweek. 

 

Bekijk hier de video

­

 
 

We komen graag bij je langs om je hier een toelichting op te geven en je met praktijkvoorbeelden en cases te inspireren. Plan hier een afspraak in.

­

 
 

bekijk in een browser     

 
 

 

Terug