EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

03-04-2024 | VCM: Beroepsopleidingen met toekomst 2024

 

Professioneel Mentor worden?

Uw eigen praktijk met ondersteuning van

ABO en het VCM-kenniscentrum

 

Een professioneel mentor regelt de persoonlijke zorgtaken van mensen die deze verantwoordelijkheid zelf niet (meer) aankunnen en/of er zelf niet over kunnen beslissen. De mentor neemt deze zorgtaken uit handen.

Zet jij je graag in voor de hulpbehoevende, kwetsbare en zwakkere medemens? Behartig jij graag de belangen van mensen die zelf niet geheel in staat zijn om de regie te behouden? Ben je opmerkzaam, empathisch, flexibel en praktisch ingesteld? Dan is Professioneel Mentor zeker iets voor jou.

 

Klik HIER voor meer informatie 

 

 

Erkend mediator worden?

Uw eigen praktijk met ondersteuning van

het VCM-kenniscentrum

 

De Rechtspraak is overbelast en mede daardoor groeit de vraag naar mediators.

Mediation is de snelste en de goedkoopste manier van conflictbemiddeling.

Steeds meer mensen willen er met begeleiding van een erkend mediator samen goed uit komen.

 

De beste, en al jarenlang de meest gekozen, mediators-opleiding met de hoogst haalbare erkenning van Nederland is de VCM opleiding tot Erkend Mediator.

 

Klik HIER voor meer informatie 

Instituut voor Erkend Kort Beroepsonderwijs

 

VCM Opleiders is een onafhankelijk en erkend instituut voor beroepsopleidingen en maakt van iedere cursist een professional. Dat doen we door uit te blinken in kwalitatief hoogstaande en geaccrediteerde opleidingen. Na het afronden van een VCM opleiding heeft u reële mogelijkheden om het beroep van uw keuze fulltime of parttime uit te oefenen.

Erkend Ondernemerscoach worden?

Uw eigen praktijk met ondersteuning van

de Raad van Ondernemers

 

Bent u zelfstandig ondernemer of bent u dat geweest? Werkt, of heeft u gewerkt als adviseur / accountant / consultant / coach / manager / bedrijfsleider of in een aanverwante functie? Wilt u (een gedeelte van) uw tijd met veel voldoening en op een goed betaalde manier besteden? Dan is ondernemerscoach zeker iets voor u.

 

In Nederland en België zijn ruim 2,5 miljoen bedrijven gevestigd. Jaarlijks komen er zo’n 300.000 mensen bij die starten als ondernemer. Amper 50% van de starters bestaat na 5 jaren nog. Meestal is dit het gevolg van onvoldoende ondernemersvaardigheden.
Een ondernemerscoach begeleidt en ondersteunt startende en/of bestaande ondernemers bij deze noodzakelijke vaardigheden.
 

Klik HIER voor meer informatie. 

Erkend Nalatenschapscoach worden?

(PRIMEUR in Nederland)

Uw eigen praktijk met ondersteuning van

het VCM-kenniscentrum

 

Steeds meer mensen willen reeds voor hun overlijden en in ieder geval bij overlijden de zaken rondom een erfenis goed geregeld hebben. Juist daarom is nalatenschapscoach voor mensen met de juiste aanvangskwalificatie een beroep met mogelijkheden voor nu en in de toekomst.

 

Heeft u een hbo werk en/of denkniveau met werk- en levenservaring en wilt u (een gedeelte van) uw tijd met veel voldoening en op een goed betaalde manier besteden?

 

Klik HIER voor meer informatie

 

 

Terug