EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

04-04-2024 | Van Rutten Promotion: Start tot Run!

 

START TO RUN!

Aan alle onderwijs mensen, 

Hardlopen is voor veel mensen een vast onderdeel van de week. Zij ervaren dat bewegen goed is voor lijf en leden en dat het energie oplevert. Alleen lopen of liever samen? Met uw vereniging of met uw collega’s meedoen aan een businessloop? De hardloopkalender heeft voor elk wat wils. Aan uw conditie werken moet u zelf doen, maar u kunt bij Van Rutten Promotion terecht voor het perfecte tenue. Zorg dat uw team opvalt met eigentijdse kleding in uw (bedrijfs)kleuren en voorzien van uw logo. Bestel snel zodat we tijd genoeg hebben om uw wensen werkelijkheid te laten worden. Graag leveren wij een bijdrage aan een mooi seizoen!

Kwaliteitskleding
Van Rutten Promotion werkt met technisch polyester. Het voordeel van dit materiaal is dat de kleding zeer snel droogt. En het is rekbaar naar alle kanten zodat het de bewegingen niet hindert en toch in vorm blijft. Het materiaal is kleurvast. Na 100 keer wassen, is de kleur nog als nieuw. Wij kunnen daarnaast uw kleding voorzien van logo’s in elke gewenste kleur. Wij zijn in staat deze kleding ook in de toekomst te blijven leveren, zodat uw teams in het vertrouwde tenue blijven verschijnen.

Brussels Airlines
Rebranding betekent ook nieuwe sportoutfits! Bekijk hoe Brussels Airlines zijn unieke identiteit als werkgever bevordert onder huidige en potentiële werknemers. Hun nieuwe sportoutfits ondersteunen de waarden van het bedrijf: flexibiliteit, passie en een extra mile gaan!


Met vriendelijke groet,
Simon van Rutten

ATLETIEKKLEDING:

Loopshirt
korte mouw
Loopshirt
lange mouw
Singlet Trainingsjack
Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk

Van Rutten Promotion staat voor kwaliteit voor een betaalbare prijs, aandacht voor detail en korte lijnen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan doen wij u een voorstel dat past bij uw bedrijf en uw wensen.

Neem contact op ▸

Van Rutten Promotion
Coornwinderlaan 22
2651 ER Berkel en Rodenrijs

T: 010-5114916
M: 06-53378893
E: simon@vanruttenpromotion.com

Telefoon
E-mail
Facebook

 

Terug