EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

16-02-2018 | Weststrate: Meer dan een projectinrichter

 

Share

Tweet

Forward to Friend

 
 
 
 

Meer dan een projectinrichter
In fases hebben wij bij Scheepswerf Reimerswaal de kantines, kantoor- en vergaderruimtes, toiletgroepen, entree en lockerruimte ingericht. Wij begeleiden hierin van begin tot eind. Een persoonlijke benadering vinden we belangrijk, ook met u gaan we graag aan tafel om uw projectinrichting te bespreken. Bekijk ons portfolio.

Wist u dat?
Weststrate beschikt over 20.000 palletplaatsen. Wanneer u beperkte ruimte heeft om uw voorraad verpakkingsmaterialen op te slaan en u zoekt een betrouwbare partner die snel en op afroep uw voorraad aanvult dan bent u bij Weststrate aan het juiste adres. Wij willen u hierin graag ontzorgen! Onze kick om de klant te ontzorgen staat ook beschreven in een artikel in De Ondernemer.
 

Revolutionaire toiletinrichting
Op verzoek van de Boterkapel hebben wij dispensers uit de Satino Black lijn geleverd en het meubilair verzorgd. Boterkapel is zeer tevreden met de geleverde service van Weststrate: "Dankzij het geweldige concept en het totale sfeerplaatje hebben gasten hier al een zomer lang kunnen genieten van heerlijke gerechten." Lees hier meer over dit mooie project.

Verzendverpakkingen nodig?
Ons assortiment verzendverpakkingen is aangevuld met 2 verpakkingen.  Beide verpakkingen zijn voorzien van automatische autolock. Verder heeft de klep een plakstrip met  scheurperforatie zodat de ontvanger de doos makkelijk kan openen. Bestel hier deze producten of vraag uw offerte voor een gepersonaliseerde verpakking!

Verpakkingen voor Zeelandia
Op verzoek van Zeelandia's Garnalen in Arnemuiden hebben wij een verpakking ontwikkeld voor soep. De PP emmers voor Zeelandia's garnalensoep zijn transparant en bedrukt in vijf kleuren. Ook voor uw voedingsproducten hebben wij een geschikte verpakkingsoplossing. Wij hebben een breed assortiment aan food verpakkingen, zowel standaard als op maat. Bespreek uw wensen met één van onze accountmanagers.

 

Vacatures
Weststrate is door sterke groei op zoek naar nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken? Bekijk hier onze vacatures en stuur vóór 28 februari een schriftelijke reactie met CV naar vacature@weststrate.nl.

 
 
 
 

Over Weststrate 

Sinds 1934 levert Weststrate de veelzijdige specialist alle verpakkingen en alles voor kantoor. Weststrate staat voor Zeeuwse nuchterheid gecombineerd met lef, innovatief en creatief ondernemerschap.

Lees meer over Weststrate
 

Volg ons @westweeter

Bezoek onze webshop

LinkedIn

 
 
 
 

 
 

 

Terug