EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

26-04-2018 | DKJL: Onderzoek Universiteit van Utrecht toont aan: burgerschapsprogramma - Discussiëren kun je leren werkt

Onderzoek Universiteit van Utrecht toont aan: burgerschapsprogramma Discussiëren kun je leren werkt

Met plezier delen wij de resultaten van het onderzoek van de Universiteit van Utrecht (Tobias Stark, 2017) naar de effectiviteit van de methodiek en didactiek van Discussiëren Kun je Leren (DKJL): DKJL bouwt bruggen in een samenleving die lijkt te zijn verdeeld. DKJL voorkomt vooroordelen. Kinderen kunnen beter omgaan met verschillen.

Bijgevoegd vindt u de persmap: https://bit.ly/2JhzbSQ met daarin het persbericht dat de belangrijkste onderzoeksresultaten beschrijft en een link naar het volledige onderzoek. Hierin leest u ook over de oprichting van Stichting Discussiëren kun je leren en nodigen we u van harte uit om de kracht van DKJL zelf te ervaren tijdens de finale van de Amsterdamse Debatbattle op 14 mei in Muziekgebouw aan ’t Ij.

Dan beslist de de jury bestaande uit Gerard Spong (advocaat), Vivienne van den Assem (Goedemorgen Nederland), Siham Raijoul (Jeugdjournaal) en Pascal Tan (Klokhuis) wie met de felbegeerde titel en de bokaal naar huis gaat. Voeg daar een spetterend optreden van Ronnie Flex aan toe en de finale van de Amsterdamse Debatbattle 2018 wordt gegarandeerd een groot feest!

In de persmap is het volledige programma te vinden.

Adres | Atlantisplein 1, 1093 NE Amsterdam

Telefoon | 020 7371395

Website | www.dkjl.nl

Facebook | www.facebook.com/ST.DKJL

 

 

Terug