EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

16-08-2018 | EPS: ICT geïntegreerd meubilair

Share

Tweet

Forward


ICT geïntegreerd meubilair
 

 

De 21ste eeuwse vaardigheden zijn niet meer weg te denken uit het onderwijs, maar nog vaak komen we op scholen waar de stap (nog) niet of nauwelijks is gemaakt. Devices aanschaffen is één, maar het interieur aanpassen zodat devices geïntegreerd worden en daardoor beter beschermd worden (en dus langer meegaan) is nog een heel ander verhaal. EPS helpt u hierin graag op weg!

 

Meer informatie

 

Geïntegreerde computertafel

 

Het Zioxi M1-bureau is perfect voor het integreren van uw computers in het bureau, zodat u ze snel en gemakkelijk kunt verbergen als dat nodig is. Stijlvol, praktisch en eigentijds!

Opladen onView
 

Nieuw in de wereld van de oplaadkasten: onView. Ideaal om vanuit een app het stroomverbruik in de gaten te houden, een vrije werkplek te vinden of het uitschakelen van aangesloten computers.

 

 

Zioxi Hub tafels

Deze tafels hebben geïntegreerde netspanning en/of USB poorten. In combinatie met softseating is deze informele werkplek een eyecatcher in de ruimte.


Samenwerken
 

Samenwerken in een team met een vast beeldscherm en B.Y.O.D. (bring your own device). Genoeg oplaadpunten voor iedereen en verkrijgbaar in tal van vormen!

Grote samenwerkingstafels met verborgen ICT-hardware
 

Druk op een knop en het centrale mechanisme gaat omhoog om een ​​computer, toetsenbord en muis voor elke werkplek tevoorschijn te halen. Beschikbaar voor vier, zes, acht of tien werkplekken en zeer geschikt voor open leerzones, ICT-suites, bibliotheken, vergaderruimten en conferentiefaciliteiten.

Meer informatie

 


"Onze interieurs laten kinderen en docenten bloeien!"

Pascal Neleman - Omgevingsdeskundige
 

LinkedIn

Facebook

Twitter

Instagram

Pinterest

Website

 
 
 
 
 

 

Terug